ChiosTV

ΤΡΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΙΟ ΝΕΑ ΣΕ 1 ΛΕΠΤΟ!

Η καθημερινότητα της ομορφιάς σου περιστρέφεται γύρω από προϊόντα και τεχνικές που δίνουν εντυπωσιακό αποτέλεσμα με την λιγότερη προσπάθεια. Επτά τρικ που το κάθε ένα χρειάζεται μόλις ένα λεπτό για να γίνεις κούκλα και να δείχνεις, τουλάχιστον 10 χρόνια νεώτερη.

Δέρμα

Λαμπερή επιδερμίδα: Συνέχεια ακούω τους γύρω μου να μου λένε για τις διάφορες σταρ : Είναι φυσική και λαμπερή. Είναι δροσερή και απίστευτα νέα. Να λοιπόν ένα μυστικό για να υιοθετήσεις. Άπλωσε το make up στο πρόσωπό σου και περίμενε για 2-3 λεπτά. Στη συνέχεια ζέστανε στις παλάμες σου μια μικρή ποσότητα από μη λιπαρή ενυδατική κρέμα. Άπλωσέ τη στο πρόσωπο σου ασκώντας απαλές πιέσεις στα μάγουλα και το μέτωπο. Αυτή η εφαρμογή δημιουργεί ένα λεπτό πέπλο προστασίας στην επιδερμίδα με αποτέλεσμα το πρόσωπο να δείχνει φρέσκο και λαμπερό.

Eξισσοροπήστε τoυς ερεθισμούς: Γιατί να απλώνεις πολλές επαναλαμβανόμενες στρώσεις κονσίλερ, βάση και πούδρα για να «εξουδετερώσεις» τις κοκκινίλες του προσώπου σου, όταν με μια μπρονζέ πούδρα μπορείς να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα γρηγορότερα και καλύτερα;
Τα προϊόντα μακιγιάζ που δίνουν ηλιοκαμένη όψη έχουν μεγάλη ποικιλία από πλούσιους γήινους τόνους όπως αυτούς του χαλκού, του κεχριμπαριού, της τερακότα καθώς και του κάστανου, οι οποίες ελέγχουν τις κοκκινίλες και μειώνουν σημαντικά την έντασή τους.

Μάτια και μάγουλα

Φρέσκαρε τα κουρασμένα μάτια σου: Αφού απλώσεις τη συνηθισμένη σου σκιά ματιών, πέρασε ένα στρώμα από ιριδίζουσα λευκή σκιά στις εσωτερικές γωνίες των ματιών ώστε να μειώσεις την ένταση των μαύρων κύκλων. Χρειάζεσαι ελάχιστο χρόνο ακόμη για να βουρτσίσεις δυο στρώσεις μάσκαρα. Είναι το γρηγορότερο κόλπο για να δείχνεις εκατό φορές πιο ξεκούραστη.

Μεγάλωσε τα μάτια σου: Χρησιμοποίησε μια πιο σκούρα απόχρωση eye liner -κατά προτίμηση μαύρο- στα πάνω βλέφαρα και κάνε περίγραμμα με μια πιο ανοιχτή απόχρωση όπως αυτή του κάρβουνου κατά μήκος της γραμμής των κάτω βλεφάρων. (Για να κάνεις πραγματικά τα πολύ μικρά μάτια να δείχνουν πιο εντυπωσιακά, δοκίμασε ένα φωτεινό χρώμα eye liner όπως μπλέ του ζαφειριού ή πράσινο του σμαραγδιού στα άνω βλέφαρα). Σιγουρέψου ότι η άνω και η κάτω γραμμή του περιγράμματος συναντώνται χωρίς όμως να τέμνωνται στις εξωτερικές γωνίες των ματιών. Με αυτό το τρόπο τα μάτια σου θα δείχνουν ακόμα πιο μεγάλα.

Ψηλά ζυγωματικά: Το κλειδί για να δείχνεις σαν να γεννήθηκες με τα ζυγωματικά της Kρίστυ Τέρλιγκτον δεν είναι να απλώνεις τόνους ρουζ αλλά να το τοποθετείς ακριβώς στα σημεία που πρέπει.
Άπλωσε απαλά ένα ρούζ στο φυσικό τόνο της επιδερμίδα σου κοντά στη γραμμή των μαλλιών και μετά χρησιμοποίησε ένα φωτεινό ροζ στα μήλα. Για ακόμη πιο έντονο εφέ βάλε ελάχιστη ιριδίζουσα λευκή σκιά στις κορυφές των ζυγωματικών και σβήσε απαλά με τα δάκτυλα ώστε να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές αποτέλεσμα..

Χείλη

Σαρκώδη χείλη: Η κάθε μία μας θέλει πιο γεμάτα και σέξυ χείλη. Υπάρχει πάντα λύση: Χρησιμοποίησε ένα κρεμώδες κραγιόν σε φωτεινή απόχρωση (οι σκούρες αποχρώσεις έχουν την τάση να δείχνουν τα χείλη πιο λεπτά ) και εναρμόνισε το περίγραμμα σε απόχρωση κοντά στο κραγιόν, για ένα φυσικό look μακράς διάρκειας. Για ένα τελικό touch άπλωσε μια λεπτή στρώση από διάφανο γκλος στο κέντρο και των χειλιών.

Για δόντια μαργαριταρένια: Εάν έχεις κάνει πρόσφατα λεύκανση δοντιών ή είσαι από τις τυχερές που τα δόντια τους ακτινοβολούν λευκότητα διατήρησε το αποτέλεσμα με τη βοήθεια του μακιγιάζ. Επιλέξτε ροζ κραγιόν με μπλε βάση. Να αποφύγεις τις αποχρώσεις με κίτρινους ή μπεζ τόνους επειδή «επηρεάζουν» μάλλον αρνητικά το χρώμα των δοντιών.

faysbook.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production