ChiosTV

ΤΟ CODE ZERO VODAFONE ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

Από Κυριακή 1η Ιουνίου έως μέχρι και την 4η Ιουνίου 2014 διεξήχθη στην Πάτρα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης
Είκοσι ομάδες από όλη την Ελλάδα βρέθηκαν στην Πάτρα για να διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 6 ιστιοδρομίες με τα αποτελέσματα να διαφοροποιούνται συνεχώς δείχνοντας ότι η πρώτη θέση θα κριθεί με πολύ μικρή διαφορά. Σε αυτή βρέθηκε το σκάφος Atalanti IV του Γιώργου Ανδρεάδη, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε το σκάφος Code Zero Vodafone  του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χίου.
code zero vodafone 2
Ένα αποτέλεσμα που ήρθε ως επιστέγασμα μίας συνολικής προσπάθειας, των τεσσάρων τελευταίων ετών της ομάδας. Στην αποστολή της χιώτικης ομάδας συμμετείχαν οι Τέττερης Δημήτρης, Γκιάλης Ιωάννης, Καλλέργη Αγγέλα, Καλλέργη Νίκη, Καλλέργη Ελένη, Μπελέγρης Νίκος, Σίμος Λουκάς, Κοκκινάκη Άννα Κουμής Στέλιος, κάτω από τις οδηγίες του υπεύθυνου της ομάδας Μιχάλη Μπελέγρη και του Θανάση Μπαξεβάνη.
code zero vodafone 1
Στη τρίτη θέση βρέθηκε το σκάφος Απήδαλος Ναυς του Παύλου Κούρκουλου με πλήρωμα την ομάδα του Παναγιώτη Ταγαρόπουλου από τη Θεσσαλονίκη, ενώ στη 4η θέση για ελάχιστους βαθμούς βρέθηκε το σκάφος Alsouma Allianz του Θεόδωρου Γεωργιάδη.
Μετά το τέλος της διοργάνωσης ο υπεύθυνος της ομάδας Μιχάλης Μπελέγρης δήλωσε: “Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη επιτυχία της ομάδας μας, η οποία ήρθε κόντρα στη ροή της προετοιμασίας. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στις αρχές Ιουνίου, σε συνδυασμό με την αλλαγή του σκάφους της ομάδας, περιόρισε πολύ τον χρόνο προετοιμασίας μας. Η απόσταση των 250 ν.μ. που χωρίζει την Πάτρα από την Χίο, σε συνδυασμό με τον πολύ άσχημο καιρό έκανε την μεταφορά του σκάφους να φαντάζει σε πολλά σημεία αδύνατη. Παρόλα αυτά τα καταφέραμε και βρεθήκαμε εδώ στη Πάτρα όπου με την πολύτιμη βοήθεια του Θανάση Μπαξεβάνη καταφέραμε να πλασαριστούμε στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης. Πρόκειται σαφέστατα για τη μεγαλύτερη διάκριση αυτής της ομάδας και αυτό μας χαροποιεί όλους. Όλες οι ομάδες που διεκδίκησαν την είσοδο τους στο βάθρο, έδωσαν σκληρή μάχη μέχρι την τελευταία κούρσα και αυτό μπορεί κάποιος να το δει εάν παρατηρήσει τα δευτερόλεπτα που χωρίζουν τον πρώτο από τον τέταρτο. Ευτυχώς ήμασταν τυχεροί και τα λάθη μας δε κόστισαν περισσότερο. Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της ομάδας μας, που παρά τις αντίξοες συνθήκες, το μικρό χρόνο προετοιμασίας αλλά και τη δύσκολη περίοδο, “έβαλαν πλάτη” και μπορέσαμε να επιτύχουμε το στόχο της τριάδας. Η αλήθεια είναι ότι το μεγάλο στοίχημα για εμάς εξακολουθεί να είναι η διάρκεια στις επιδόσεις μας και αυτός παραμένει ο στόχος της φετινής χρονιάς. Η επόμενη μεγάλη διοργάνωση είναι η Aegean Regatta ελπίζοντας ότι εκεί θα φανούμε πιο έτοιμοι σε επίπεδο handling του σκάφους από αυτό που έχουμε δείξει στους μέχρι τώρα αγώνες.”
Το σκάφος Code Zero έχει χορηγό την εταιρεία τηλεπικοινωνιών Vodafone Hellas και υποστηρικτές στην προσπάθεια του, τις εταιρείες VMG factory, Addidas, Plan B, Οπτικά Μπάτσης και Body Vibes.

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production