ChiosTV

ΤΑ 8 ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΔΙΑΙΤΑ!

Κλέψε τη συμπεριφορά τους και θα γίνεις μία από αυτές. 

Αυτοί είναι οι 8 κανόνες που έχουν οι γυναίκες που δεν έχουν κάνει ποτέ δίαιτα στη ζωή τους. 

1. Κάθε μέρα δεν είναι μία ιδιαίτερη μέρα

Τα ντόνατς στο γραφείο, ένα γεύμα σε ένα εστιατόριο και ένα κομμάτι τούρτα στα γενέθλια ενός φίλου, δεν είναι πράγματα που συμβαίνουν κάθε μέρα. Τέτοια πράγματα συμβαίνουν τόσο συχνά που συνηθίζεις να θεωρείς πως έχασες και πάλι την ημέρα κάνοντας μία ατασθαλία. Μπορεί οι ατασθαλίες να είναι συχνές αλλά το τι κάνεις την υπόλοιπη μέρα είναι που έχει μεγαλύτερη σημασία. Προσπάθησε να περιορίζεις τις καθημερινές ατασθαλίες. 

2. Μιλούν πολύ κατά τη διάρκεια του δείπνου

Μπορεί να βρίσκεσαι σε ένα τραπέζι με σκοπό να φας αλλά είσαι εκεί για να συζητήσεις κιόλας με τους φίλους σου. Οι αδύνατες γυναικες κάνουν αυτό ακριβώς. Τρώνε αργά και συζητούν συνεχώς με αποτέλεσμα να τρώνε πολύ λιγότερο. 

3. Δεν σπαταλάνε τον χρόνο τους τρώγοντας τροφές διαίτης

Μπορεί οι τροφές με χαμηλά λιπαρά ή λίγες θερμίδες να είναι καλές στη θεωρία αλλά στην πράξη δεν είναι καθόλου καλές. Συνήθως πρόκειται για τροφές οι οποίες περιέχουν πολλούς υδατάνθρακες και είναι πολύ επεξεργασμένες. Καλύτερα να προτιμήσεις τροφές που έχουν full λιπαρά αλλά σε μικρότερες ποσότητες. 

4. Κανένα φαγητό δεν είναι κακό

Δεν μπορείς να πεις πως τα brownies είναι “κακά” και το σπανάκι είναι “καλό”. Αν πεις στον εαυτό σου ότι δεν μπορείς να φας σοκολάτα και προσπαθείς να μην σκέφτεσαι την σοκολάτα, τότε θα την σκέφτεσαι πολύ περισσότερο. Καλύτερα να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο και να χαλαρώσεις. Έτσι θα μπορείς να τρως σοκολάτα όποτε θέλεις. Το βασικό είναι να μην το παρακάνεις. 

5. Αποφεύγουν τα αναψυκτικά διαίτης

Μπορεί να λένε πως τα αναψυκτικά light δεν παχαίνουν αλλά έρευνες έχουν δείξει πως μπορεί να οδηγήσουν σε αύξηση του βάρους λόγω της πείνας που δημιουργούν. Οι αδύνατες γυναίκες δεν καταναλώνουν ποτέ αναψυκτικά διαίτης. 

6. Πειραματίζονται στην κουζίνα

Η υγιεινή διατροφή δεν είναι ποτέ βαρετή αρκεί να σου αρέσει να πειραματίζεσαι. Κάθε πιάτο, όταν είναι υγιεινά φτιαγμένο μπορεί να είναι εξίσου ικανοποιητικό με κάποιο άλλο που είναι γεμάτο λιπαρά. Πρόσθεσε μπαχαρικά (όπως είναι το κόκκινο πιπέρι) στα φαγητά σου για να δίνεις μεγαλύτερη ώθηση στον μεταβολισμό σου. 

7. Δεν μετρούν θερμίδες

Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο πώς χρησιμοποιεί το σώμα σου τις 1000 θερμίδες junk food και τις 1000 θερμίδες κανονικού, σπιτικού φαγητού. Επομένως, δεν έχει καμία σημασία να μετράς θερμίδες. Επικεντρώσου στο να γεμίζεις το πιάτο σου με λαχανικά, πρωτεϊνες και “καλά” λιπαρά. 

8. Τρώνε ζάχαρη έξυπνα

Η ζάχαρη σίγουρα δεν σου κάνει καλό. Ο οργανισμός σου μπορεί να χειριστεί μόνο κάποια συγκεκριμένη ποσότητα ζάχαρης. Αν το παρακάνεις, όλη η υπόλοιπη θα γίνει λίπος. Όπως καταλαβαίνεις, αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να την κόψεις εντελώς. Το ίδιο ακριβώς κάνει κάθε γυναίκα που δεν κάνει δίαιτα. Τρώει όσο χρειάζεται για να νιώσει καλά. Δεν το παρακάνει ποτέ. 

faysbook.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production