ChiosTV

ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΣΑΣ! 3 «ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ» ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ!

Φύγατε για διακοπές με ένα ωραιότατο, λαμπερό mani αλλά μετά απο λιγες μέρες στη θάλασσα βρεθήκατε με ματ νύχια και ένα ξεφλούδισμα που βγάζει μάτι;
Η διάσημη nail expert, April Foreman, μίλησε στο allure και έδωσε συμβουλές για το πώς μπορούμε να σώσουμε την κατάσταση!

 

1. Αν το μανικιούρ σας έγινε ματ: Απομακρύνετε εντελώς τα κατάλοιπα του αντηλιακού και της άμμου από τα νύχια σας ώστε η επιφάνειά τους να ειναι εντελώς καθαρή. Περάστε μια στρώση topcoat και σιγουρευτείτε πως το πινέλο σας έχει περάσει και από τις άκρες των νυχιών σας για να σφραγισει καλά το χρώμα.

2. Διορθώστε το ξεφλούδισμα: Με ένα buffer περάστε την επιφανεια του νυχιού γύρω απο το σημειο που έχει ξεφλουδίσει για να γινει λεία. Απλώστε το χρώμα μόνο στο συγκεκριμένο σημείο, περιμένετε να στεγνώσει και μετά περάστε μια στρώση χρώματος σε ολο το νύχι για ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Ολοκληρώστε με μια στρώση topcoat.

3. Τα nail stickers άρχισαν να ξεκολλάνε στις άκρες: Μπορειτε να διορθώσετε το προβλημα ζεσταινοντάς τα με το πιστολάκι. Μετά, πιέστε τα ώστε να ξανακολλήσουν σωστά στην επιφάνεια των νυχιών και περάστε μια στρώση topcoat που θα τα κρατήσει στη θέση τους.

queen.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production