ChiosTV

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 1ΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΣΤΙΧΑΣ

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της Έκθεσης τοπικών διατροφικών και πολιτιστικών προϊόντων του 1ου Φεστιβάλ Μαστίχας, το σημερινό πρόγραμμα  Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014 περιλαμβάνει:

  • 20.30 Ομιλία του Προέδρου του Μορφωτικού Συνδέσμου Βαρβασίου Βιβλιοθήκη «Ο ΦΑΡΟΣ» κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη, διδάκτορα Ιστορίας της Ιατρικής, με θέμα: «Η ενσωμάτωση του προσφυγικού στοιχείου στο δυναμικό των εργατών γης. Η περίπτωση της απασχόλησης στη μαστιχοκαλλιέργεια στα Νοτιόχωρα της Χίου».
  • 21.00 Πανόραμα χορών από τα Μικρασιατικά Παράλια της Ερυθραίας, από το χορευτικό τμήμα του Μορφωτικού Συνδέσμου Βαρβασίου Βιβλιοθήκη «Ο ΦΑΡΟΣ». Συνοδεύει η Ορχήστρα Πιπίδη – Βούκουνα. Με τη συνεργασία του Μορφωτικού Συνδέσμου Βαρβασίου Βιβλιοθήκη «Ο ΦΑΡΟΣ».
  • 22.00 Θεατρική παράσταση «Πιτσιμπούργκο» της Σώτης Τριανταφύλλου. Θεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία Αρκαδίας Ψάλτη. Παίζουν: Κώστας Παπακωνσταντίνου, Αρκαδία Ψάλτη. Σκηνογραφία – Ενδυματολογία: Όλγα Λεοντιάδου. Βίντεο – Φωτισμοί: Έλενα Μαργαριτίδη. Μουσική Επιμέλεια: Καλλιόπη Λιαδή. Χώρος: Δημοτικός Κήπος Χίου

Επίσης, συνεχίζονται και αύριο οι ενδιαφέρουσες δράσεις στο χώρο της Έκθεσης τοπικών διατροφικών και πολιτιστικών προϊόντων του 1ου Φεστιβάλ Μαστίχας. Αυτές περιλαμβάνουν ανάμεσα σε άλλες:

  • Παρασκευή φρέσκιας τσίκλας από τα Mastiha Shop, περίπτερο 2
  • Εκδηλώσεις γευσιγνωσίας από τη Chios Farm, περίπτερο 22
  • Δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά από το ΑΡΤΙΟΝ στο χώρο του Εργαστηρίου

Υπενθυμίζεται ότι οι ώρες λειτουργίας της Έκθεσης είναι 19.00 – 22.00.

Παράλληλα, συνεχίζεται η δράση προώθησης του 1ου Φεστιβάλ Μαστίχας και ειδικότερα της Έκθεσης τοπικών διατροφικών και πολιτιστικών προϊόντων στο Τελωνείο Χίου κατά τις ώρες αφίξεων επισκεπτών από Τσεσμέ. Στο πλαίσιο αυτό, έχει τοποθετηθεί bannerστο χώρο του Τελωνείου Χίου, γίνεται διανομή ενημερωτικού υλικού με το πρόγραμμα του Φεστιβάλ και υπάρχει κέρασμα με προϊόντα μαστίχας για τους επισκέπτες.

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production