ChiosTV

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ « 30Η ΈΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Χίου πρόκειται να συμμετάσχει στην « 30η Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας», η οποία θα λειτουργήσει από 17 έως 22 Σεπτεμβρίου 2014, στα Κοίλα της Κοζάνης. Η συμμετοχή του Δήμου μας στην Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια υλοποίησης των «Δράσεων τουριστικής προβολής Δήμων Χίου, Ψαρών και Οινουσσών» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Κρήτης & Νήσων που χρηματοδοτείται από το Ε.Σ.Π.Α μέσω του Τμήματος Απασχόλησης, Ναυτιλίας και Τουρισμού. Ο ανάδοχος του έργου, PLUSCOMMUNICATION, πρόκειται να αναλάβει το κόστος ενοικίασης περιπτέρου στον εκθεσιακό χώρο, έκτασης 12 τ.μ καθώς και τις λοιπές δαπάνες υλοποίησης του συγκεκριμένου έργου.

Η Έκθεση λειτουργεί για 30η συνεχή χρονιά και αποτελεί κορυφαίο εμπορικό, οικονομικό και τουριστικό θεσμό. Επιπλέον, η απευθείας σύνδεση του νησιού μας με τη Βόρεια Ελλάδα, μέσω της ASTRAAIRLINES, καθιστά συμφέρουσα και αποδοτική την προβολή της Χίου στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας.

Η «Έκθεση Δ. Μακεδονίας» διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη διάθεση και προώθηση προϊόντων των τοπικών επιχειρήσεων και σε αγορές πέραν του στενού ελλαδικού χώρου, όπως αυτές των Βαλκανικών Χωρών και των Χωρών της Κεντρικής Ευρώπης. Να σημειωθεί ότι στην περσινή αντίστοιχη Έκθεση συμμετείχαν 120 επιχειρήσεις σε μια έκταση 5.000 τ.μ., ενώ η επισκεψιμότητα  ξεπέρασε τους 19.000 επισκέπτες. Φέτος, λόγω και του επετειακού χαρακτήρα της Έκθεσης, προγραμματίζονται ιδιαίτερες εκδηλώσεις με ψυχαγωγικό, εμπορικό και ενημερωτικό χαρακτήρα, καθώς και διήμερη εκδήλωση γευσιγνωσίας, στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν παραγωγοί με τοπικά προϊόντα.

Στην Έκθεση θα παρουσιαστεί έντυπο υλικό του Δήμου Χίου, καθώς και τουριστικών και εμπορικών φορέων του νησιού μας, αλλά παράλληλα θα προωθηθεί το νησί μας ως τουριστικός προορισμός στην Βόρεια Ελλάδα. Για την καλύτερη οργάνωση της αποστολής, ο Δήμος βρίσκεται σε επαφή με το Επιμελητήριο Χίου, ενώ παράλληλα καλεί τους επαγγελματίες του χώρου που ενδιαφέρονται να προβάλουν προϊόντα παραδοσιακού χαρακτήρα στην Έκθεση, να τα προσκομίσουν στο Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου (στο ισόγειο του Δημοτικού Κτιρίου, γραφείο 7) το αργότερο μέχρι τους 27 Αυγούστου 2014, για την έγκαιρη αποστολή τους στην Κοζάνη. (Πληροφορίες : Ρένα Δαμίγου τηλ. 2271350837,2271350866)

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production