ChiosTV

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Τον Απρίλιο του 2014, η φωτογραφία με τα τρία μικρά κοριτσάκια που είχαν καρκίνο και ήταν σφιχτά αγκαλιασμένα, έκανε τον γύρο του κόσμου μέσω του Facebook και άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η φωτογραφία συγκίνησε εκατομμύρια κόσμο και τα καλά νέα είναι ότι σύμφωνα με ανάρτηση που έγινε στον κοινωνικό δίκτυο Facebook, από τους γονείς των κοριτσιών, ο καρκίνος βρίσκεται πλέον σε ύφεση.

c1

Συγκεκριμένα, η Ράιλι, η Άνσλεϊ και η Ριάν έκαναν εξετάσεις που έδειξαν ότι πλέον δεν έχουν κανέναν καρκινικό όγκο στον οργανισμό τους!

Η 3χρονη Ράιλι Χάγκλεϊ βγήκε νικήτρια από την μάχη με καρκίνο του ήπατος που ήταν στο 5ο στάδιο. Έκανε χειρουργική επέμβαση αλλά παρέμεινε ένα ζωηρό και χαρούμενο παιδάκι.

Η 4χρονη Άνσλεϊ Πέτερς είναι σε ύφεση από την λευχαιμία. Διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία, τον Αύγουστο του 2013 όμως από την αρχή ήταν πολύ γενναία, δηλώνουν οι γονείς της.

Η 6χρονη Ριάν Φράνκλιν είναι σε ύφεση από καρκίνο στον εγκέφαλο. Η μικρή άντεξε πέντε χειρουργικές επεμβάσεις στον εγκέφαλο και ολοκλήρωσε με επιτυχία τον κύκλο της χημειοθεραπείας και της ακτινοβολίας στο κεφάλι και τη σπονδυλική στήλη.

c2

Τα ευχάριστα αυτά νέα έρχονται αφότου οι γιατροί είπαν στους γονείς της Ριάν ότι έχει αποφύγει προς το παρόν τον κίνδυνο και θα ζήσει με υγεία. Μόλις πριν από μερικούς μήνες η πρόγνωση για το μικρό κοριτσάκι ήταν ότι δεν θα ζούσε μετά το φετινό καλοκαίρι.

Η μητέρα της Ριάν δημιούργησε ιστοσελίδα στο Facebook με τίτλο «Fight Like A Princess» όπου μοιραζόταν με το παγκόσμιο κοινό την προσπάθεια της κόρης της να νικήσει τον καρκίνο. Εκεί αναρτήθηκε και η φωτογραφία που συγκίνησε εκατομμύρια κόσμου, με τα τρία κοριτσάκι να είναι μαζί, να δείχνουν ότι αισθάνονται πολύ κοντά το ένα στο άλλο και όλα αυτά, χωρία να έχουν γνωριστεί ποτέ ξανά στο παρελθόν πριν τη φωτογράφιση που τους έκανε η επαγγελματίας φωτογράφος Λόρα Σκάτλινγκ.

Οι αντίστοιχες σελίδες για την Ράιλι και την Άνσλεϊ είναι οι «Team Rylie» και η «Ainsley Jane’s Allies».

1kara

100

102

tribune.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production