ChiosTV

ΣΟΚ:18ΧΡΟΝΗ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΝ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥΣ!

Τον γύρο του κόσμου κάνει μια απίστευτη ιστορία επανασύνδεσης ενός βιολογικού πατέρα με την κόρη του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σύμφωνα με τα τοπικά media, μια 18χρονη από την περιοχή Great Lakes κοντά στα σύνορα με τον Καναδά ξαναβρήκε τον πατέρα της 12 χρόνια αργότερα και τον… ερωτεύτηκε παράφορα!

Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό New York Magazine και δήλωσε ότι βγαίνουν μαζί ερωτικά ραντεβού εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, έχοντας μάλιστα και σεξουαλικές επαφές! Ακόμα, αποκάλυψε πως ο πατέρας της είναι «ο πρώτος της».

«Υπάρχει λόγος που έχασα την παρθενιά μου από αυτόν. Ποτέ δεν ένιωθα άνετα με κανέναν άλλο άντρα, ήταν τρελά αισθησιακό», εξομολογείται και προσθέτει: «Το σεξ κράτησε για περίπου μία ώρα και υπήρχαν πολλά προκαταρκτικά. Ήρθαμε και οι δύο σε οργασμό. Μοιάζουμε τόσο που είναι πολύ εύκολο να ικανοποιούμε ο ένας τον άλλο σεξουαλικά. Για παράδειγμα, αρέσει και στους δύο να μας δαγκώνουν στον λαιμό. Δεν έχω υπάρξει ποτέ σε πιο γεμάτη και παθιασμένη κατάσταση».

Ο πατέρας της ήρθε σε επαφή μαζί της μέσω facebook, όταν εκείνη ήταν ακόμα μαθήτρια. Αποφάσισε να μείνει μαζί του για μια εβδομάδα προκειμένου να γνωριστούν και έτσι ξεκίνησε η ερωτική έλξη ανάμεσά τους. Τώρα σχεδιάζουν να παντρευτούν και να κάνουν οικογένεια. Από την άλλη, όπως υποστηρίζει, η μητέρα της πάσχει από διπολική διαταραχή.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η έλξη που νιώθουν τα άτομα για συγγενείς τους ονομάζεται «γενετική σεξουαλική έλξη», όρος που καθιερώθηκε από τη δεκαετία του 1980.

Στην ίδια συνέντευξη, δηλώνει προκλητικά ότι δεν την ενδιαφέρει αν τα παιδιά της γεννηθούν με γενετικά προβλήματα, καθώς «κάτι τέτοιο συμβαίνει όταν υπάρχει ενδογαμία μέσα στην ίδια οικογένεια για πολλά χρόνια, όπως στις βασιλικές οικογένειες».

Οι δυο τους πρόκειται να μετακομίσουν στο New Jersey, όπου η αιμομιξία μεταξύ ενηλίκων είναι νόμιμη.

peoplegreece.com

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production