ChiosTV

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΚΕΠ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ

Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ και ο Δήμος Χίου στα πλαίσια της Πράξης «Ανάπτυξη δικτύου υπηρεσιών πληροφόρησης, συμβουλευτικής υποστήριξης και ενδυνάμωσης εργαζομένων», θα υλοποιήσουν δράση πληροφόρησης εργαζομένων και ανέργων στις 11 & 12 Δεκεμβρίου 2014 στο ΚΕΠ του Δήμου Χίου.

Οι συνεργάτες του Περιφερειακού Παραρτήματος ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Β. Αιγαίου θα βρίσκονται στο ΚΕΠ του Δήμου Χίου (Δημοκρατίας 6) και τις δύο ημέρες από τις 9.00 έως τις 12.00 με στόχο την ενημέρωση των πολιτών και τη συλλογή ερωτημάτων για θέματα εργασίας, απασχόλησης και κοινωνικής ασφάλισης (πχ. προϋποθέσεις συνταξιοδότησης, εργασιακά δικαιώματα, προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων κλπ.).

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

  • 09.00 – 12.00: Ενημέρωση – Πληροφόρηση  εργαζομένων και ανέργων στο ΚΕΠ του Δήμου Χίου.
  • 12.00 – 13.00: Ενημερωτική διάλεξη στο Εργατικό Κέντρο Χίου με θέμα «Η ασφάλεια στο χώρο εργασίας» σε συνεργασία με το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασιακών Σχέσεων Ν. Χίου, την Επιθεώρηση Υγείας και Ασφάλειας Ν. Χίου και το Σωματείο Οικοδόμων Χίου.

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

  • 09.00 – 12.00: Ενημέρωση – Πληροφόρηση εργαζομένων και ανέργων στο ΚΕΠ του Δήμου Χίου.
  • 11.00 – 12.00: Διαδικτυακή σύνδεση με το νομικό τμήμα του κεντρικού ΙΝΕ/ΓΣΕΕ στην Αθήνα, όπου οι ενδιαφερόμενοι από το χώρο του ΚΕΠ θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν απευθείας τα ερωτήματα τους στους νομικούς συμβούλους του Δικτύου.

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production