ChiosTV

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΙΩΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ

Ο Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία, πιστός στο καλοκαιρινό του ραντεβού με τα μέλη και τους φίλους του, θα πραγματοποιήσει και φέτος τη μουσική βραδιά με το διακριτικό τίτλο «Παραδοσιακό Χιώτικο Πανηγύρι».

Σε πείσμα της δύσκολης κατάστασης που διανύουμε και που σκιάζει την ψυχή και τη ζωή μας, αλλά και με δεδομένο τις αυξημένες ανάγκες του Σωματείου για την πραγματοποίηση βασικών δραστηριοτήτων του δίνουμε συνέχεια στην εκδήλωση αυτή,  που διοργανώνεται ανελλιπώς κάθε χρόνο και που έχει γίνει θεσμός για το σωματείο του Παγχιακού Συλλόγου Α.μεΑ.

Το «Παραδοσιακό Χιώτικο Πανηγύρι» θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο γραφικό λιμανάκι του «Παντουκειούς», το Σάββατο 1 Αυγούστου, στις 9.30 μ.μ. Η ορχήστρα των Μαρκέλλου και Σταμάτη Πούπαλου θα πλαισιώσουν και πάλι την εκδήλωση με αγαπημένα παραδοσιακά τραγούδια, νησιώτικα και μικρασιάτικα.

Προσκλήσεις προπωλούνται στο γραφείο του ΠΣΑμεΑ. και στο περίπτερο στην πλατεία Βουνακίου, το οποίο θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 π.μ. έως τις 14.00 μ.μ. και το απόγευμα της Τρίτης και Παρασκευής από τις 18.00 έως τις 20.30 μ.μ. Η είσοδος είναι 3,00 ευρώ, ποσό που θα διατεθεί για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων του Π.Σ.Α.μεΑ. Η διασκέδαση και το φαγητό στοιχίζουν 7,00 ευρώ.

Ο Π.Σ.Α.μεΑ, γνωρίζοντας τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζει ο καθένας μας, προσπάθησε και πέτυχε την καλύτερη δυνατή τιμή, μειώνοντας την τιμή εισόδου και φαγητού κατά 5,00 ευρώ το άτομο!!! Παρακαλούνται τα μέλη και οι εθελοντές μας να βοηθήσουν στη διάθεση των προσκλήσεων, ερχόμενοι άμεσα σε επικοινωνία μαζί μας.

Ο Π.Σ.Α.μεΑ. ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Έβη Χρήστου για την πολύ όμορφη αφίσα που φιλοτέχνησε για μας και την «Τυπογραφή» για τη χορηγία των τυπογραφικών εργασιών.

Ο Παγχιακός Σύλλογος Α.μεΑ. εγγυάται σε όλους όσοι θα συμμετάσχουν μία υπέροχη και αξέχαστη βραδιά, ικανή να τους κρατήσει ζωντανούς για μέχρι το επόμενο Παραδοσιακό Χιώτικο Πανηγύρι. Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.

paradosiako xiotiko panigiri

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production