ChiosTV

ΜΙΚΡΗ ΗΡΩΙΔΑ: 4ΧΡΟΝΗ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΟ ΔΙΑΒΗΤΙΚΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΥΠΟΓΛΥΚΑΙΜΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ!

Το γύρο του κόσμου κάνει η ιστορία μιας 4χρονης ηρωίδας, η οποία έσωσε την έγκυο διαβητική μητέρα της, που είχε υποστεί υπογλυκαιμικό επεισόδιο.

Η Εύα- Τσέρι Μπούρμαν από την πόλη Tonyrefail της νότιας Ουαλίας, ήταν μόνη της στο σπίτι μαζί με την 28χρονη μαμά της, Λίζα, μιας και ο μπαμπάς της, Γκρεγκ δουλεύει νύχτα.

Ξαφνικά και ενώ κοιμόταν στο δωμάτιο της, άκουσε ένα δυνατό θόρυβο. Η ατρόμητη μικρή, χωρίς να το σκεφτεί λεπτό, σηκώθηκε και πήγε να δει τι είχε συμβεί. Τότε βρήκε τη μαμά της, η οποία είναι διαβητική και λόγω του ότι διανύει την 15η εβδομάδα της κύησης της ακολουθεί ειδική διατροφή, σε λιπόθυμη κατάσταση και πεσμένη στο πάτωμα.

Lisa-and-Eva-Cherry-Burman (1).jpg
Αμέσως, πήρε ένα κομματάκι σοκολάτα και το έβαλε στο στόμα της. Όταν σιγουρεύτηκε ότι η μαμά της συνήλθε, πήρε το κινητό της και κάλεσε τη γιαγιά της, η οποία μένει δυο τετράγωνα πιο κάτω από το σπίτι τους.

«Αυτό που έκανε η κόρη μου είναι εκπληκτικό. Κυριολεκτικά μου έσωσε τη ζωή. Της είχα εξηγήσει ότι είμαι διαβητική. Γνωρίζει επίσης ότι δεν τρώω ζάχαρη. Είναι θαύμα που κατάλαβε πως χρειαζόμουν μόνο λίγη σοκολάτα για να συνέλθω.Αυτό όμως που με εξέπληξε ακόμα περισσότερο είναι ότι πήρε την μητέρα μου και κάλεσε βοήθεια», είπε για την κόρη της, η περήφανη μητέρα.

star.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production