ChiosTV

ΜΕ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΚΑΙΡΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν το Σάββατο στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινες ώρες στα ηπειρωτικά. 

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι άστατος, κατά περιόδους νεφελώδης με βροχές και καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινες ώρες. Στα ορεινά λίγες νεφώσεις θα σημειωθούν το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Σταδιακή βελτίωση θα σημειωθεί από το απόγευμα στο Ιόνιο και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινες ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές και πιθανόν λίγες καταιγίδες κυρίως στις Κυκλάδες. Βελτίωση θα σημειωθεί από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση θα σημειωθεί από το απόγευμα. Οι άνεμο που θα πνέουν θα είναι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 πρόσκαιρα στα νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς κελσίου. 

Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά οπού και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές τις απογευματινες ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 και κατά περιόδους 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η
θερμοκρασία από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή παρόλο που μπαίνει ο Ιούνιος, ο καιρός στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινες ώρες θα αυξηθούν στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ενώ σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

protothema.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production