ChiosTV

ΛΕΣΒΙΑΚΟ «ΡΟΖ» ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗ YAHOO

Η διευθύντρια της Yahoo Mobile στις ΗΠΑ ζητούσε από την υφιστάμενή της να γδύνεται μπροστά σε ψηφιακές κάμερες και να ξαναβλέπουν μαζί το στριπτίζ – Όταν τη βαρέθηκε, άρχισε να λέει στη διεύθυνση της εταιρείας πως δεν ήταν καλή στη δουλειά της

Τη στρίμωχνε στους διαδρόμους της Yahoo και τις σιγοψιθύριζε στο αυτί: «Για ένα λαμπρό μέλλον, θα πρέπει να με αφήσεις να χαρώ το κορμί σου… Θέλω να σου κάνω στοματικό σεξ. Θέλω και ψηφιακό σεξ…».

Η Ναν Σι, μηχανικός λογισμικού στη Yahoo, υπέκυψε στον εκβιασμό της προϊστάμενής της, ωστόσο, όταν η εταιρεία την απέλυσε με το επιχείρημα των χαμηλών επιδόσεών της, τότε η ίδια προσέφυγε στη Δικαιοσύνη. Έκανε μήνυση στην προϊστάμενή της, Mαρία Ζανγκ, κινεζικής καταγωγής, για σεξουαλική παρενόχληση. H εταιρεία, πάντως, έσπευσε να υπερασπίσει το διευθυντικό στέλεχος… αδειάζοντας την Ναν Σι. «Η κυρία Μαρία Ζανγκ είναι ένα εξαιρετικό στέλεχος της εταιρείας».

Κι όταν η Ναν Σι έκανε τα παράπονά της στη διεύθυνση ανθρώπινου δυναμικού της Yahoo, τότε η εταιρεία της έδειξε την… πόρτα. Όπως καταγγέλλει η Σι, η Ζανγκ τη διέταξε να μετακομίσει στις εγκαταστάσεις της Yahoo, στην Καλιφόρνια και σύντομα εκείνη εγκαταστάθηκε μαζί της.

Στα τέλη του 2013, η Ναν Σι θεώρησε σωστό να μάθουν όλοι για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη από την Μαρία Ζανγκ, την οποία κατηγορεί ότι εκμεταλλεύτηκε τη θέση ισχύος που είχε για να απολαύσει τις χαρές του έρωτα με την υφιστάμενή της. «Μόνο αν κάνεις σεξ μαζί μου, θα έχεις λαμπρό μέλλον», της έλεγε συνεχώς. Η κυρία Ζανγκ, διευθύντρια της Yahoo Mobile στις ΗΠΑ, φαίνεται να ήταν ξεκάθαρη. Εάν δεν υπέκυπτε στην πρότασή της, η υφιστάμενή της θα έμενε χωρίς δουλειά. Ωστόσο, σε αυτά που τις προσάπτει, υπάρχουν κάποια… κενά.

Οι δύο κυρίες πέρασαν πολλές νύχτες μαζί. Έφευγαν από το κτίριο της Yahoo και εν συνεχεία κατευθύνονταν σε ένα διαμέρισμα που ανήκει στην εταιρεία. Η Ζανγκ επισκεπτόταν τον… καναπέ της Σιν όπου εκείνη κοιμόταν και άρχιζε να την χαϊδεύει παντού. Της ζητούσε εκτός από στοματικό και ψηφιακό σεξ. Ζητούσε από τη Σι να γδύνεται μπροστά σε ψηφιακές κάμερες και να ξαναβλέπουν μαζί το στριπτίζ. Κι όταν τη βαρέθηκε, άρχισε να λέει στη διεύθυνση της εταιρείας πως δεν ήταν καλή στη δουλειά της. Αυτά πάντα σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η Ναν Σι. Όταν όμως η Yahoo της έδειξε την… πόρτα, τότε η Σι αποφάσισε να κινηθεί νομικά σε βάρος της.

protothema.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production