ChiosTV

Λαχταριστά, πανεύκολα κανελόνια γεμιστά με τόνο

Αυτή η εντελώς μαμαδίστικη, σπιτική συνταγή, γίνεται μέσα σε ελάχιστο χρόνο και φέρνει στο τραπέζι σας ένα πιάτο γεμάτο μυρωδιές, γεύσεις και ζουμερή απόλαυση που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Υλικά (για 24 κανελόνια)

Για την γέμιση

300 γρ. τονος σε νερο, στραγγισμένος και σπασμένος καλά με το χέρι
1⁄2 κούπα cottage cheese
1 κ.γ. μαϊντανός
1⁄2 κούπα κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 κ.γ. χυμός λεμονιού
1⁄4 κ.γ. άνηθος, ψιλοκομμένος

Για την σάλτσα

1⁄2 κούπα γιαούρτι
1⁄2 κούπα cottage cheese
1⁄4 άνηθος, ψιλοκομμένος
1⁄8 κ.γ. σκόρδο

Εκτέλεση

1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 C.
2. Ανακατεύετε καλά τα υλικά της γέμισης και γεμίζετε τα κανελόνια. Κάνετε το ίδιο, σε ένα ξεχωριστο μπωλ, με τα υλικά για τη σάλτσα.
3. Τοποθετείτε τα κανελόνια στο ταψί, και τα περιχύνετε με τη σάλτσα. Πασπαλίζετε με τριμμένο τυρί. Ψήνετε για 30′ περίπου.

Tip
Σερβίρετε με λίγο δροσερό γιαούρτι δίπλα ή κάποια σως που να περιέχει γιαούρτι.

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production