ChiosTV

ΚΙ ΟΜΩΣ: «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΛΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ!»

Τα μάθατε; Τελικά, δεν υπάρχει κολπικός οργασμός! Όχι, δεν το λέμε εμείς αλλά Ιταλοί επιστήμονες και συγκεκριμένα οι Βιντσέντζο και Γκουίλια Πούπο του Ιταλικού Κέντρου Σεξολογίας σε έρευνά τους, η οποία δημοσιεύεται στο περιοδικό κλινικής ανατομίας “Clinical Anatomy”.  

Σύμφωνα με το «New Scientist», οι επιστήμονες αναφέρουν ότι η γυναικεία ανατομία είναι τέτοια, που δεν υπάρχει (και δεν μπορεί να υπάρξει) κολπικός οργασμός και άρα ο σωστός όρος που πρέπει να χρησιμοποιείται είναι γυναικείος οργασμός και όχι κολπικός ή κλειτοριδικός.  

«Ο ″κολπικός″ οργασμός που αναφέρουν μερικές γυναίκες, πάντα προκαλείται από τα περιβάλλοντα όργανα που πυροδοτούν τον γυναικείο οργασμό», υποστηρίζει το ερευνητικό ζεύγος. 

Όπως αναφέρουν, το “κλειδί” για τον γυναικείο οργασμό είναι η κλειτορίδα, η οποία είναι η πιο ερωτογενής περιοχή σε μία γυναίκα. 

Αναφορά γίνεται και για το περίφημο εσωτερικό “σημείο G”, για το οποίο επισημαίνουν ότι, αν υπάρχει, είναι εξωτερικό και βρίσκεται στην πυελική ουρήθρα. Αναφέρουν, επίσης, ότι δεν έχουν καμία επιστημονική βάση όροι όπως “πρόωρη γυναικεία εκσπερμάτωση”, “διαταραχή μόνιμης γενετικής διέγερσης” ή “ενίσχυση σημείου-G”.  

star.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production