ChiosTV

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ: ΑΠΟΧΩΡΩ ΠΡΙΝ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ (VIDEO)

«Το τελευταίο ταξίδι ήταν απόλαυση», λέει ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας και αποκαλύπτει ότι λύγισε ακούγοντας την κόρη του να κλαίει μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από την Κόστα Ρίκα

Μέσα από ένα 10λεπτο βίντεο στο οποίο απαντά στις ερωτήσεις των συμπαιχτών του στο ταξίδι της επιστροφής από τη Βραζιλία επέλεξε ο Γιώργος Καραγκούνης να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές αλλά και τους οπαδούς της Εθνικής ομάδας.

Σχεδόν δακρυσμένος ο «Κάρα» απαντά σε όλα τα δύσκολα ερωτήματα, θυμάται τις μεγάλες στιγμές που έζησε τα 23 χρόνια που φόρεσε τη φανέλα με το εθνόσημο, αστειεύεται και μιλά με σπασμένη φωνή για τα παιδιά του. Στο τέλος, μάλιστα, ως ο αρχηγός της ομάδας δίνει συμβουλές-παρακαταθήκη στην επόμενη γενιά που θα διαδεχθεί ίσως την πιο επιτυχημένη γενιά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Χαρακτηρίζει «πολύ άσχημο» το συναίσθημα της αποχώρησης αλλά μιλά για συνειδητή επιλογή «πριν με σταματήσουν άλλοι». «Δεν ξέρω πώς θα αντέξω χωρίς εθνική ομάδα μετά από 23 χρόνια συνεχούς παρουσίας με τα γαλανόλευκα, είναι θησαυρός όσα έζησα όλα αυτά τα χρόνια».

Από τα παιχνίδια που έπαιξε με τη φανέλα της Εθνικής ως σημαντικότερα ξεχωρίζει το τελευταίο με την Κόστα Ρίκα αλλά και αυτό με τη Γαλλία το 2004 ενώ εξομολογείται ότι ο αγώνας που φοβήθηκε ήταν αυτός με την Ισπανία επίσης στο EURO 2004 προσθέτοντας ότι πιο σίγουρος για τη νίκη ήταν στη νίκη με τη Ρωσία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2012.

Ως ο αρχαιότερος και αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας συμβουλεύει τους συμπαίχτες του να διατηρήσουν το ωραίο κλίμα στην ομάδα και να δείξουν χαρακτήρα στις δυσκολίες που θα έρθουν.

Όσο για τη χειρότερη στιγμή του με την Εθνική ομάδα, όπως λέει ήταν όταν μίλησε με την κόρη του μετά τον αποκλεισμό από την Κόστα Ρίκα: «Άκουσα την κόρη μου που έκλαιγε μετά το ματς και αυτό ήταν το χειρότερο» λέει με έναν κόμπο στο λαιμό.

protothema.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production