ChiosTV

ΙΠΤΑΜΕΝΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΣΚΗΝΕΣ ΧΑΟΥΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΗ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ

Το ξύλο της χρονιάς έπεσε στην ελληνική ταβέρνα “Σταλακτίτες” στη Μελβούρνη. Το βίντεο ανέβασε τη Κυριακή στο YouTube  ο χρήστης Abdul Afyouni.

Σύμφωνα με την Dailymail, ο καυγάς ξεκίνησε για ένα τραπέζι και ξαφνικά άρχισαν να εκτοξεύονται καρέκλες σε κεφάλια. Το βίντεο δείχνει μερικούς αλλοεθνείς άνδρες να πιάνονται στα χέρια, να σπάνε καρέκλες και τραπέζια, ενώ οι υπόλοιποι πελάτες σκύβουν στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τα “πυρά”.

Το εστιατόριο έγινε “καλοκαιρινό”, καθώς τίποτα δεν έμεινε όρθιο ενώ όταν τα πνεύματα ηρεμούν και οι άνδρες συνοδεύονται εκτός του καταστήματος, μια πελάτισσα ακούγεται να ρωτά αν θα της επιστραφούν τα χρήματα για το σουβλάκι που έχασε!

Σημειώνεται ότι το περιστατικό συνέβη πριν από 5 χρόνια σύμφωνα με ανακοίνωση του εστιατορίου, ωστόσο το βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας μόλις προχτές.

“Προφανώς δεν θα υπάρχουν ειδήσεις σήμερα. Διαφορετικά δεν εξηγείται το γεγονός πως έχουμε δεχθεί τηλεφωνήματα από εκατό διαφορετικά μέσα ενημέρωσης από όλο τον κόσμο”.

Τη δήλωση αυτή έκανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διευθύντρια της ελληνικής ταβέρνας “Σταλακτίτες” της Μελβούρνης, Νικόλ Παπασάββα, με αφορμή το γεγονός ότι το γνωστό κατάστημα έχει γίνει σήμερα παγκόσμια είδηση.

“Εμείς δεν είχαμε τίποτα να κάνουμε με τον καβγά. Ήταν μεταξύ θαμώνων. Προσπαθήσαμε να τους χωρίσουμε και καλέσαμε την αστυνομία. Φυσικά και καταδικάζουμε τη βία” είπε η Νικόλ Παπασάββα.

news247.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production