ChiosTV

ΖΟΥΜΕΡΑ ΧΕΙΛΗ: 3 TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ!

Κουραστήκατε να βλέπετε τα χείλη σας λεπτά και άτονα αλλά διστάζετε να δοκιμάσετε τις προτάσεις τις αισθητικής ιατρικής; Δείτε πώς μπορείτε να φορέσετε σωστά το κραγιόν και το lip gloss που ήδη έχετε στο νεσεσέρ σας ώστε να δημιουργήσετε ένα “ζουμερό” αποτέλεσμα στα χείλη σας.

1. Πριν χρησιμοποιήσετε το κραγιόν σας, περάστε ταμποναριστά στα χείλη σας μια διάφανη πούδρα σε σκόνη. Η υφή της θα δημιουργήσει σταθερότητα στο κραγιόν. Μπορείτε να απλώσετε ακόμη ένα υγρό κονσίλερ στις εξωτερικές γωνίες των χειλιών σας, για να σβήσετε τυχόν λάθη ή τη σκιά που δημιουργείται σε αυτό το σημείο.

2. Σχεδιάστε το περίγραμμα των χειλιών σας με ένα μαλακό μολύβι, σε ένα τόνο πιο σκούρο από το φυσικό χρώμα των χειλιών και σβήστε το προς το εσωτερικό των χειλιών.

3. Χρησιμοποιήστε το αγαπημένο σας χρώμα κραγιόν και μετά απλώστε ένα lip gloss (κατά προτίμηση σε αντίστοιχη απόχρωση με το κραγιόν ή διάφανο) στο κέντρο των χειλιών σας. Μάλιστα, αρκετές καλλυντικών έχουν δημιουργήσει lip gloss με ειδική σύνθεση που κάνει τα χείλη να δείχνουν πιο “γεμάτα”, μια καλή “επένδυση” για το νεσεσέρ σας αν έχετε λεπτά χείλη.

queen.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production