ChiosTV

ΕΧΕΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΕ 10.091 ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟΝ… ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ

Έχει κοιμηθεί με 10.091 άντρες αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει τον… ένα και μοναδικό. Ο λόγος για την Γκουίνεθ Μοντενέγκρο που επί 12 χρόνια χάριζε απλόχερα τον έρωτα στην ελίτ της Αυστραλίας.

Η Γκουίνεθ ήταν συνοδός πολυτελείας και έχει κοιμηθεί με μεγαλοδικηγόρους, πολιτικούς, μουσικούς της χώρας της και σε πολλούς ακόμα άντρες, φυσικά πάντα με το αζημίωτο. Η πρώην συνοδός πολυτελείας χρέωνε ακριβά στους πελάτες της την συντροφιά της, αφού μία ώρα μαζί της κόστιζε από 500 έως και 1000 ευρώ.

Για να αντέξει την δουλειά της χρειάστηκε να βρει πολλές φορές καταφύγιο στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Και μπορεί να πέρασαν χιλιάδες άνδρες από το κρεβάτι της, ωστόσο στα 36 της χρόνια δηλώνει πως ψάχνει τον… ένα και μοναδικό που θα αγγίξει την καρδιά της.

porni-poluteleias-570

Η ανάγκη αυτή της δημιουργήθηκε όταν έγραφε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «10.000 άντρες και βάλε» όταν διαπίστωσε πως στο παρελθόν είχε δεχτεί 80 προτάσεις γάμου, τις οποίες είχε απορρίψει. Η αναδρομή σε αυτές τις προτάσεις την έβαλε σε σκέψεις και τώρα ψάχνει τον άνδρα που θα παντρευτεί.

Σήμερα έχει αφήσει πίσω της την παλιά της δουλειά, αφού το κεφάλαιο «πόρνη» έχει κλείσει οριστικά για την Μοντενέγκρο και προσπαθεί να χτίσει μία καριέρα ως πιλότος εμπορικών πτήσεων, υπνοθεραπεύτρια αλλά και συγγραφέας. Έτοιμη να μπει στο παιχνίδι των ερωτικών σχέσεων δηλώνει η 36χρονη και εξηγεί πως πρόκειται να χρησιμοποιήσει την πείρα που της προσέφερε η προηγούμενη δουλειά της.

koolnews.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production