ChiosTV

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ο λαός της χώρας δεν άντεξε την ταπείνωση της «σελεσάο» από την Γερμανία μέσα στο «σπίτι» τους και έπειτα από την βαριά ήττα με 7-1 και τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ, έγιναν επεισόδια μεγάλης έκτασης

Σε πολλές πόλεις της χώρας ο κόσμος βγήκε στους δρόμους και τα έκανε… γυαλιά καρφιά. Οι Βραζιλιάνοι δεν μπορούσαν με τίποτα να πιστέψουν την ντροπιαστική ήττα με 7-1 από τους Γερμανούς, που αποτελεί τη πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της «σελεσάο».

Κατεστραμμένα καταστήματα, οχήματα και φωτιές στους δρόμους και… μαχαιρώματα, ήταν ο απολογισμός των επεισοδίων. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, μια γυναίκα μαχαιρώθηκε σε εμπορικό κέντρο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο ευτυχώς με ελαφρά τραύματα. Αντίθετα ένας άντρας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική, μετά από έντονο καβγά με κάποιον άλλο οπαδό που μαχαιρώθηκε επίσης, χωρίς να διατρέχει κάποιον κίνδυνο.

Τα επεισόδια δεν σταμάτησαν εκεί και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Fohla de Sao Paulo», ομάδα αγνώστων έβαλε φωτιά σε 20 λεωφορεία, καθώς και σε καταστήματα στο νότιο τμήμα του Σάο Πάουλο.

2

Τα λεωφορεία ήταν εγκαταλελειμμένα σε ένα γκαράζ εκτός λειτουργίας, ενώ υπάρχουν αναφορές για ακόμα τρία λεωφορεία που κάηκαν σε άλλα σημεία της πόλης.

Στο Σάο Πάουλο μάλιστα οργισμένοι οπαδοί έκαψαν μέχρι και τη σημαία της ίδιας τους της χώρας, δείγμα της αγανάκτησης και της ντροπής που νιώθουν μετά τον διασυρμό από τα «πάντσερ».

simaia

Η αστυνομία προχώρησε σε εκατοντάδες συλλήψεις και προσαγωγές, με έφιππο αστυνομικό να πέφτει από το άλογο και να τραυματίζεται κατά τη διάρκεια συμπλοκών με οπαδούς στο Ρεσίφε.

EPISODEIA STI VRAZILIA 2

newsbomb.gr

 

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production