ChiosTV

ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΑ 6 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΡΤΙ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ FACEBOOK

Εσείς τι θα κάνατε αν είχατε καλέσει όλη την τάξη του παιδιού σας, στο πάρτι γενεθλίων του και δεν εμφανιζόταν κανείς; Τι θα απαντούσατε στις ερωτήσεις του, όταν θα σας ρωτούσε, «Μαμά τι ώρα θα έρθουν οι φίλοι μου;»

--------poiujhgvb 3

Στις 8 Φεβρουαρίου, ο μικρός Γκλεν, που πάσχει από αυτισμό ξύπνησε με τη λαχτάρα των γενεθλίων του, μιας και θα γιόρταζε τα 6α του γενέθλια, με ένα μεγάλο πάρτι στο σπίτι του, παρέα με τους συμμαθητές του. Ωστόσο κανένα από τα 16 παιδιά της τάξης του δεν εμφανίστηκε, με τη μητέρα του να στεναχωριέται, μην ξέροντας τι να πει στο παιδί της.

«Ο γιος μου ξύπνησε με ρωτούσε συνέχεια πόσα λεπτά έχουν μείνει ακόμα μέχρι να φανούν οι φίλοι του» δήλωσε η 25χρονη μητέρα, προσθέτοντας ότι ο γιος της δάκρυσε, όταν έμαθε ότι κανένας τους τελικά δεν θα έρθει.

--------poiujhgvb 2

Η Άσλεϊ Μπουράτι, για να εκφράσει την αγανάκτηση της έγραψε σε σελίδα με τα τοπικά νέα της πόλης στο Facebook όπου είναι εγγεγραμμένοι περισσότεροι από 10.000 κάτοικοι, «Ξέρω, ότι αυτό που γράφω είναι ίσως ανόητο, για να σας απασχολήσει, αλλά η καρδιά μου ραγίζει για τον γιο μου. Κάλεσε όλη την τάξη του, 16 παιδιά για τα γενέθλιά του σήμερα. Κανένα παιδί δεν ήρθε»!

Τη δημοσίευση της, την είδαν άγνωστες μανούλες που προθυμοποιήθηκαν να πάνε τα παιδιά τους στο πάρτι του μικρού Γκλεν, αλλά και ο σερίφης της περιοχής που διέταξε από τους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες να στήσουν την «επιχείρηση πάρτι» για να κάνουν χαρούμενο το μικρό αγόρι.

--------poiujhgvb 7

Σε χρόνο ρεκόρ ένα ελικόπτερο πέταξε πάνω από το σπίτι του Γκλεν και σε χαμηλό ύψος, ώστε να καταφέρει το παιδί να δει τους πιλότους, ενώ διάφορα αστυνομικά και πυροσβεστικά οχήματα περνούσαν από στο σπίτι και έδιναν διάφορα δώρα στο παιδί.

--------poiujhgvb 4

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο πάρτι το οποίο ο μικρός δεν θα ξεχάσει ποτέ εμφανίστηκαν 15 παιδάκια και 25 ενήλικοι, όλοι άγνωστοι για εκείνο.

--------poiujhgvb 6

mothersblog.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production