ChiosTV

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΣΤΗ ΧΙΟ

Οκταμελής αποστολή Αυστριακών δημοσιογράφων θα επισκεφθεί τη Χίο από την Παρασκευή 6/6 μέχρι την Κυριακή 8/6/2014. Η αποστολή διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και τα Τμήματα Τουρισμού Λέσβου και Χίου, με την καθοδήγηση και συνεργασία του Γραφείου ΕΟΤ Αυστρίας.

Στο πλαίσιο αυτό η αποστολή αποτελούμενη από έξι δημοσιογράφους μεγάλων εφημερίδων και περιοδικών της Αυστρίας, και δύο συνοδούς, θα επισκεφθεί τη Λέσβο και τη Χίο. Συγκεκριμένα, η αποστολή αποτελείται από έξι δημοσιογράφους – τρεις από τις μεγαλύτερες σε κυκλοφορία εφημερίδες της Αυστρίας και τρεις από τουριστικά περιοδικά μεγάλης εμβέλειας. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους: Michael Andrusio από την εφημερίδα Kurier, ο κ. Klaus Taschwer από την εφημερίδα Der Standard, ο Wolfgang Hannes Fercher της εφημερίδας Kleine Zeitung. η κ. Susanne Mitterbauer από το επαγγελματικό τουριστικό περιοδικό Traveller, ο κ. Leo Uvizl από το επαγγελματικό τουριστικό περιοδικό Travel Express και ο κ. Bernd Gruenwald από το επαγγελματικό περιοδικό TAI. Την αποστολή συνοδεύουν η διευθύντρια του ΕΟΤ Αυστρίας κ. Αθηνά Μπαμπάκου και ο εκπρόσωπος της Austrian Airlines, κ.Thomas Blaha. Η αποστολή θα φθάσει στη Χίο την Παρασκευή 6 Ιουνίου και θα παραμείνει μέχρι την Κυριακή 8 Ιουνίου.

Όπως είναι γνωστό, τόσο η Λέσβος όσο και η Χίος συνδέονται με Βιέννη, με charter πτήση της Austrian Airlines. Στόχος του ταξιδιού είναι η προβολή των νησιών στην Αυστριακή αγορά, αναδεικνύοντας τόσο την απευθείας αεροπορική σύνδεση, όσο και τη σύνδεση μεταξύ Λέσβου και Χίου.

Το συντονισμό της επίσκεψης στη Χίο έχει το Τμήμα Τουρισμού ΠΕ Χίου, ενώ οι διαμονές καλύπτονται από προσφορές επαγγελματιών του τουρισμού.

Τα οφέλη από τέτοιου είδους δράσεις προβολής λειτουργούν πολλαπλασιαστικά και αποτελεί στόχο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου να συνεχίσει την προσπάθεια αύξησης της αναγνωρισιμότητας των νησιών μας σε υφιστάμενες και νέες αγορές μέσα από τη διοργάνωση αντίστοιχων δράσεων φιλοξενίας και προβολής.

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production