ChiosTV

ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ

Δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα∙ έτσι την επομένη των εκλογών, δείχνοντας το συνειδησιακό παχυδερμισμό και την αναλγησία που διακρίνει μόνο εντολοδόχους και διαχειριστές ανθρώπινων ζωών, εξέδωσαν τελικά το ΦΕΚ 1329/26-05-2014 με το οποίο υποβιβάζονται μεταξύ άλλων 128 σχολείων και τα Δημοτικά Σχολεία της Καλλιμασιάς και των Νενήτων.

Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Χίου και Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου επισημαίνει την κατάντια των συγκυβερνόντων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που συνεχίζει να βλέπει σαν αριθμούς τη ζωή και την αξιοπρέπειά μας αλλά και αυτήν των παιδιών μας.

Απ΄ ό,τι φαίνεται, οι «οικονομικές συγκλίσεις», η «κανονικότητα» της χώρας σε μια Ευρώπη των ολίγων, όντας ενάντιες και ασύμφορες με το μέλλον των παιδιών μας, δεν τους επιτρέπουν να ασχοληθούν με αυτό.

Βεβαίως το αποτέλεσμα της κάλπης της 25ης  Μαΐου στη Χίο, βοήθησε στη συνέχιση των έργων και ημερών τους, μια και φάνηκε να τους επικροτούμε για  όσα έκαναν για μας, χωρίς εμάς.

Απαξίωσαν την πρωτοφανή αντίδραση της  κοινωνίας μπροστά στην υποβάθμιση δυο θαλερών και υγειών σχολικών μονάδων -Καλλιμασιάς και Νενήτων-  προκειμένου να ικανοποιήσουν τις προθέσεις του ΟΟΣΑ και της Ε.Ε. για διάλυση και εξαφάνιση της δημόσιας παιδείας.

Καταδικάζουμε την απόφαση της συγκυβέρνησης, δηλώνοντας έμπρακτα και σε κάθε τόνο τη συμπαράστασή μας στον αγώνα της τοπικής κοινωνίας και καλούμε σε επαγρύπνηση όλους τους φορείς προκειμένου να μη σταματήσει εδώ ο αγώνας, αλλά να συνεχιστεί μέχρι τη δικαίωσή του, όσα εμπόδια κι αν βρεθούν, όσος χρόνος κι αν χρειαστεί.

Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Χίου και Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου θα είναι στο πλευρό τους έτοιμη από καιρό, για κάθε αγώνα, για κάθε πάλη, για κάθε διεκδίκηση.

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production