ChiosTV

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΟ 2050

ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ,  Η AIRBUS ΑΦΟΥ ΔΙΕΞΗΓΑΓΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΩΝ,  ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΟΥ 2050!

Τα αεροπλάνα του μέλλοντος θα περιορίζουν την διάρκεια του ταξιδιού  σε, τουλάχιστον, δεκατρία λεπτά λιγότερο χρόνο, θα χρησιμοποιούν καύσιμα φιλικά προς το περιβάλλον και θα εκπέμπουν λιγότερο διοξείδιο του άνθρακα, ενώ ταυτόχρονα θα παρέχουν στους επιβάτες όλες τις ανέσεις για ένα ευχάριστο ταξίδι.

Η εταιρεία Airbus, προκειμένου να σχεδιάσει τα αεροπλάνα που θα διασχίζουν τους αιθέρες το 2050, διεξήγαγε διεθνή έρευνα ανάμεσα στους επιβάτες, προκειμένου να κατασκευάσει αεροπλάνα του μέλλοντος που θα ικανοποιούν κάθε γούστο.


                     Άνετα καθίσματα που κάνουν μασάζ και εκπέμπουν θερμότητα

Τα παράθυρα στα μελλοντικά αεροπλάνα θα προσφέρουν πανοραμική θέα στους ταξιδιώτες, ενώ με ένα νεύμα του χεριού τα τζάμια θα γίνονται διαφανή ή αδιαφανή, ανάλογα με την επιθυμία των επιβατών.


                           Πανοραμική θέα από τα παράθυρα του αεροσκάφους

Τα καθίσματα θα κάνουν μασάζ στους επιβάτες που το επιθυμούν και όλα τα εξαρτήματα μέσα στο αεροσκάφος θα αυτοκαθαρίζονται χάρη σε ειδικά επιχρίσματα που θα φέρουν και θα απωθούν την βρωμιά.

Οι γνωστές σε εμάς, Πρώτη θέση, η Business class και η Οικονομική θέση, θα αντικατασταθούν από «ζώνες» που θα είναι άνετες, ώστε να προσφέρουν στους επιβάτες ένα άνετο και χαλαρό ταξίδι, σαν να βρίσκονται σε διακοπές, όπως είχαν δηλώσει οι περισσότεροι συμμετέχοντες στην έρευνα της Airbus, ότι θα επιθυμούσαν να είναι τα αεροπορικά τους ταξίδια στο μέλλον.


                  Εικονικά παιχνίδια και αθλητικές δρασητριότητες για απαιτητικούς επιβάτες

Άνετοι ιδιωτικοί χώροι και μπαρ θα υπάρχουν μέσα στα αεροσκάφη για να διευκολύνουν τυχόν επαγγελματικές συναντήσεις των επιβατών, ενώ ταυτόχρονα οι ταξιδιώτες θα μπορούν να κάνουν τα εικονικά ψώνια τους από τα video wall που θα προβάλλουν συλλογές ρούχων ή να παίξουν τέννις, γκολφ και μπέιζ μπωλ από τον εικονικό τοίχο των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Στα αεροπλάνα του 2050 η τεχνολογία και η εικονική πραγματικότητα φαίνεται ότι θα συνεργαστούν άψογα, προκειμένου ο κάθε ταξιδιώτης να απολαμβάνει το ταξίδι των ονείρων του!

protothema.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production