ChiosTV

+18 ΓΛΕΙΦΟΝΤΑΣ ΦΑΛΛΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ FEMEN…

femen-main-630x400fem3

Οι Femen θέλησαν να διαδηλώσουν γλείφοντας φαλλούς έξω από το κτήριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και φωνάζοντας: «Πάρ’τον Πούτιν».

Οι εκπρόσωποι των επτά ισχυρότερων κρατών του κόσμου συνεδρίασαν στις Βρυξέλλες για θέματα εξωτερικής πολιτικής και οικονομίας χωρίς την παρουσία του Βλαντιμίρ Πούτιν. Παρόλο που ο Ρώσος πρόεδρος απουσίαζε καθώς έμεινε εκτός των συνομιλιών λόγο της επέμβασης του στρατού της χώρας του στην Κριμαία, οι Femen δεν συγκρατήθηκαν και εξέφρασαν για ακόμα μία φορά την αγανάκτηση προς το πρόσωπο του.

Έτσι, μαζεύτηκαν έξω από το κτήριο όπου γινόταν η συνεδρίαση και αφού απαλλάχθηκαν από περιττά ρούχα, όπως συνηθίζουν, έβγαλαν από τις τσάντες τους ομοιώματα φαλλών, στα οποία είχαν γράψει το σύνθημα: «Πάρ’τον Πούτιν» («Suck it Putin») και άρχισαν να τα τοποθετούν στο στόμα τους με χάρη… πορνοστάρ.

Εκτός από την διαδήλωση-παράσταση που έδωσαν οι Femen, στις Βρυξέλλες συγκεντρώθηκαν και άλλοι ακτιβιστές διαμαρτυρόμενοι για τις οικονομικές ανισότητες που επικρατούν, χωρίς σεξουαλικά βοηθήματα αυτή τη φορά, αλλά μόνο με μάσκες των προσώπων των μελών της ομάδας G7.

Το link για το βίντεο: http://www.liveleak.com/view?i=ff1_1401887364 και πατήστε CONTINUE 

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production