ChiosTV

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΔΥΜΑ ΜΕ ΟΧΤΩ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ! [VIDEO]

Ένα ιατρικό θαύμα συνέβη στην Ελλάδα με δύο δίδυμα αδερφάκια που κατάφεραν να διαψεύσουν τους πάντες επιβιώνοντας καθώς γεννήθηκαν μόλις πέντε μηνών και με οχτώ μέρες διαφορά!

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί παρόμοιο περιστατικό στην Ελλάδα. Τα δύο δίδυμα, η Άννα Μαρία και ο Άγγελος ήταν βιαστικά και γεννήθηκαν μόλις στους πέντε μήνες. Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι η Άννα Μαρία γεννήθηκε πρώτη και ο αδερφός της μετά από οχτώ μέρες. Το κοριτσάκι ζύγιζε μόλις 500 γραμμάρια και το αγοράκι 800.

Η μητέρα τους είναι από τις απειροελάχιστες γυναίκες του πλανήτη που έκανε δύο φυσιολογικούς τοκετούς σε διάστημα μόλις οχτώ ημερών. Όπως εξιστορεί η ίδια στη ΝΕΡΙΤ, οι γιατροί δεν περίμεναν να ζήσουν τα μωρά και τα είχαν βάλει στην θερμοκοιτίδα για τέσσερις μήνες, μέχρι να πάνε εννέα μηνών.

Τελικά η Άννα Μαρία και ο Άγγελος τους διέψευσαν όλους και έκαναν πραγματικότητα το όνειρο των γονιών τους. Η Μπάρμπαρα και ο Γιάννης είχαν επισκεφτεί πάρα πολλές φορές τους γιατρούς και είχαν κάνει 14 προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης. Η 15η ήταν και η τυχερή τους, που τους πρόσφερε χαμόγελα. Με την ιστορία της, η μητέρα των διδύμων λέει πως θέλει να περάσει ένα μήνυμα στις γυναίκες:

«Είχα μία δύσκολη εγκυμοσύνη λόγω ηλικίας αλλά τελικά τα καταφέραμε. Θα ήθελα να πω στις γυναίκες που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί να μην το βάλουν κάτω και να εμπιστεύονται τους γιατρούς. Οφείλω τα παιδιά μου στους Έλληνες γιατρούς. Αυτό που έζησα στην Ελλάδα δεν το έζησα πουθενά».

koolnews.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production