ChiosTV

ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ!

Κάποιοι είναι αλλεργικοί στους ξηρούς καρπούς, κάποιοι στα έντομα, στην Αμερική, μια γυναίκα είναι αλλεργική στο σπέρμα του… συζύγου της.

Δεν ήταν βέβαια έτσι από την αρχή της γνωριμίας τους. Μετά από την γέννηση του γιου της Κρίστιν όμως, εκείνη άρχισε να εμφανίζει μια σειρά από αλλεργίες και διάφορα άλλα θέματα υγείας που ανάγκασαν το ζευγάρι να σταματήσει να κάνει sex για έναν χρόνο.

Στα γενέθλια όμως του συζύγου της, η Κρίστιν ήθελε να του κάνει ένα ξεχωριστό δώρο. Δημιούργησε λοιπόν μια ρομαντική ατμόσφαιρα και οι δυο τους έκαναν μετά από πολύ καιρό έρωτα, με απρόσμενες όμως συνέπειες.

Ξαφνικά η Κρίστιν άρχισε να πρήζεται, να αισθάνεται κάψιμο και να μην μπορεί να αναπνεύσει σε σημείο που έχασε τις αισθήσεις της κατά τη μεταφορά της στα επείγοντα.

Εκεί οι γιατροί υπέθεσαν ότι η γυναίκα μπορεί να είναι αλλεργική στο άρωμα του καλού της, όμως το αλλεργικό τεστ αποκάλυψε ότι ήταν αλλεργική στο… σπέρμα του!

Αμέσως της χορήγησαν αντιισταμινικά και ενημέρωσαν την γυναίκα, ότι από εδώ και μπρος θα πρέπει να κάνει sex με τον άνδρα της μόνο με τη χρήση προφυλακτικού.

madata.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production