ChiosTV

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΕΠΑΙΖΕ DOTA ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΑΝ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΣΤΗΝ WEBCAM ΤΗΣ

Μία webcam κατέγραψε ζωντανά ένοπλη ληστεία με θύμα μια νεαρή κοπέλα στην Arizona που έπαιζε online, Defence of the Ancients 2 (Dota 2).

Το περιστατικό έγινε το βράδυ της Δευτέρας. Η Nikki Elise με κωδικό όνομα ‘Sajeden’ έπαιζε διαδικτυακά όταν δύο οπλισμένοι άντρες εισέβαλαν στο σπίτι της για να την κλέψουν.

Η κάμερα κατέγραψε τα πάντα.

Ένας gamer στην Ευρώπη που ήταν αυτόπτης μάρτυρας, ειδοποίησε έναν φίλο της Nikki, που έπαιζε και εκείνος την ώρα της ληστείας. Παίκτες από όλο τον κόσμο συντονίστηκαν στην webcam της κοπέλας και είδαν τα πάντα να γίνονται ζωντανά μπροστά στα έκπληκτα μάτια τους.

Ένας άνδρας με όπλο φαίνεται να περνάει μπροστά από την κάμερα και στιγμές μετά φωνάζει, “πέσε στο πάτωμα”. Την ίδια ώρα οι χρήστες του διαδικτύου ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία αντέδρασε άμεσα και έσπευσε σε βοήθεια. Οι ληστές τρομοκρατήθηκαν από τις σειρήνες και άφησαν την κοπέλα στο σπίτι. Ο ένας συνελήφθη, ενώ ο δεύτερος κατάφερε να διαφύγει.

“Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν αν δεν είχα ανοιχτεί την κάμερα μου”, έγραψε η νεαρή στο προφίλ της στο Facebook, λίγο μετά την περιπέτεια της.

Ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους μάλιστα μέσω Twitter.

 

Η αστυνομία εικάζει ότι οι δράστες μπορεί να είχαν εντοπίσει το σπίτι της και να πίστευαν ότι σε αυτό κρύβει βαρύ οπλισμό τον οποίο ήθελαν να αποσπάσουν, μιας και είχε ανεβάσει φωτογραφίες στο διαδίκτυο με καραμπίνες και πυροβόλα όπλα.

Με τη διαφορά όμως ότι τα όπλα που είχε δημοσιεύσει ήταν ρεπλίκες και κάποια από αυτά χρησίμευαν σε διαδικτυακά παιχνίδια.

 

 

news247.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production