ChiosTV

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Αναρτώνται σήμερα, στα λύκεια όλης της χώρας, οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των γενικών και επαγγελματικών λυκείων

Τέλος η αγωνία για χιλιάδες μαθητές της τρίτης λυκείου, καθώς ανακοινώθηκαν σήμερα στη 1μμ οι επιδόσεις τους στα μαθήματα των πανελλαδικών εξετάσεων, από το υπουργείο Παιδείας.

Από τη 1 μετά το μεσημέρι αναρτώνται σταδιακά, στα λύκεια όλης της χώρας οι βαθμολογίες των μαθητών. Παράλληλα, ο κάθε μαθητής μπορεί στην ειδική ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας http://results.it.minedu.gov.gr να δει τους βαθμούς του, πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό του και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Οι υποψήφιοι μπορούν να δουν τις επιδόσεις τους και στο Internet.

Οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων αναμένεται να ανακοινωθούν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, οι βαθμολογίες των υποψηφίων των ΕΠΑΛ Α και των ΕΠΑΛ Β (μαθήματα ειδικότητας) θα ανακοινωθούν αύριο, 2 Ιουλίου.

Σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας υπενθυμίζεται, ότι οι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ, οι οποίοι συμμετείχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, πρέπει μέχρι τις 4-7-2014 να έχουν ολοκληρώσει την εξέτασή τους στις πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα).

Επισημαίνεται, τέλος, ότι μέχρι την Πέμπτη 3-7-2014 οι υποψήφιοι θα μπορούν να κάνουν μόνο πρόχειρα μηχανογραφικά δελτία (προσωρινή αποθήκευση). Από την Πέμπτη 3-7-2014 ως τη Δευτέρα 14-7-2014 όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr .

news247.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production