Υλικά
- 1 μικρή συσκευασία μερέντα (πάστα φουντουκιού)
- 2 αβγά
- 10 κουτ.σούπας αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Διαδικασία
Βήμα 1
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 175ºC.
Βήμα 2
Σε ένα μπολ ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά με κουτάλι, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Βήμα 3
Στρώνετε με χαρτί για ψήσιμο μια μικρή φόρμα του κέικ.
Βήμα 4
Μεταφέρετε το μίγμα και στρώνετε ομοιόμορφα την επιφάνεια.
Βήμα 5
Ψήνετε για 45 λεπτά.
olivemagazine.gr
Add comment