ChiosTV

ΦΙΛΕΤΑ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ; ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΕ ΤΡΥΦΕΡΟ ΦΙΛΕΤΟ ΓΛΩΣΣΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΟΥ ΕΛΑΦΡΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ. ΔΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ…

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 2 γλώσσες ψάρι φιλεταρισμένες
  • 4 κ.σ ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ τριμμένη φρυγανιά
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2 κ.σ μουστάρδα

Ρύζι μακρύκοκκο για το σερβίρισμα

ΤΡΟΠΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ

  1. Προθέρμανε το φούρνο σου στους 180oC
  2. Λάδωσε ελαφριά ένα μικρό πυρίμαχο σκεύος (αρκετά βαθύ) και βάλε μέσα τα φιλέτα αφού τα αλατίσεις πολύ ελαφρά
  3. Σε ένα μπολ ανακάτεψε τη φρυγανιά με τη μουστάρδα και 2 κ.σ ελαιόλαδο να γίνει ένας χυλός
  4. Στρώσε το μείγμα μουστάρδας επάνω από τα φιλέτα και βάλε το σκέυος στο φούρνο
  5. Άφησε για 15 με 20 λεπτά για να να κάνουν μια ελαφριά κρούστα
  6. Εν τω μεταξύ βράσε το ρύζι και ετοίμασέ το για να συνοδεύσεις το φιλέτο σου

tlife.gr

chios_tv

Add comment

Meci Production