ΥΛΙΚΑ
Για 6-8 άτομα
- 2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ
- 3 κουταλιές της σούπας αλεύρι
- 2 κουταλιές της σούπας κακάο
- 1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ
- 1 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη
- 2,5 φλιτζάνια γάλα
- 1 κουταλάκι του γλυκού Εκχύλισμα βανίλιας
- 1 κουταλάκι του γλυκού βούτυρο
- Ινδική καρύδα θρυμματισμένη
- Φιστίκια Αιγίνης θρυμματισμένα
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνετε σε μέτρια εστία το γάλα μαζί με το κακάο, το αλεύρι, κορν φλάουρ, ζάχαρη, βούτυρο και τη βανίλια και μαγειρεύετε μέχρι να πάρει την πρώτη βράση, ανακατεύοντας συνέχεια.
Ετοιμάζετε ένα πυρέξ. Στη συνέχεια, ρίχνετε μια στρώση πουτίγκα σοκολάτας στο πάτο του πυρέξ, μετά μια στρώση από μπισκότα πτι μπερ. Στη συνέχεια επαναλαμβάνετε τις στρώσεις πουτίγκας – μπισκότου.
Τέλος πασπαλίζετε με τριμμένη καρύδα και τριμμένο φιστίκι.
Αποθηκεύετε στο ψυγείο να παγώσει για 4 ώρες τουλάχιστον.
sidagi.gr
Add comment