ChiosTV
fotsis

Ο Φώτσης επιστρέφει στον Παναθηναϊκό.

 

Ο Φώτσης επιστρέφει στον Παναθηναϊκό». Αυτός είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ στην ιταλική ιστοσελίδα, olimpiablog.blogosfere.it

 

«Ο Φώτσης επιστρέφει στον Παναθηναϊκό». Αυτός είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ στην ιταλική ιστοσελίδα, «olimpiablog.blogosfere.it» που ασχολείται με την επικαιρότητα της Μιλάνο.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ στο εν λόγω σάιτ θεωρεί σχεδόν δεδομένη την επιστροφή Φώτση στον Παναθηναϊκό. Επισημαίνει, μάλιστα, πως αυτή θα επιτευχθεί μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες των «πράσινων» να τον αποκτήσουν.

Στο δημοσίευμα, ταυτόχρονα, υπογραμμίζεται πως ουδείς στην Αρμάνι είναι ευχαριστημένος με την εικόνα του Φώτση στην ομάδα και όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι Ιταλοί: «Η απόδοσή του απογοήτευσε τους πάντες στην Ολίμπια Μιλάνο, οπότε είναι απίθανο να του γίνει πρόταση ανανέωσης συνεργασίας».

Και εν συνεχεία στο ρεπορτάζ γίνεται εκτενής αναφορά στα όσα γράφονται τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα. «Στην Ελλάδα γίνεται λόγος για κατ’ αρχήν συμφωνία του Φώτση με τον Παναθηναϊκό, όπου έπαιξε συνολικά για οκτώ σεζόν σε τρεις διαφορετικές θητείες κατακτώντας οκτώ πρωταθλήματα και τρεις φορές την Ευρωλίγκα», καταλήγει το ρεπορτάζ.
 
sentragoal.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production