Η “Εθνική” μας σαλάτα σε μια μεταμοντέρνα καλοκαιρινή διάθεση και εμφάνιση!
Συστατικά:
200 γρ. καρπούζι κομμένη σε κύβους
2 αγγούρια καθαρισμένα ξεσποριασμένα κομμένα κυβάκια
1 κρεμμύδι ξερό, κομμένο λεπτές ροδέλες
200 γρ φέτα σκληρή κομμένη σε κύβους
1/3 κ.κ καυτερό πιπέρι τσίλι
1 κ.κ. φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο
3 κ.κ παρθένο ελαιόλαδο
1 κ.σ. μέλι
αλάτι
Οδηγίες:
Στο μπλέντερ χτυπάμε το λάδι, το μέλι, αλάτι και το τσίλι. Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε μεγάλη σαλατιέρα, περιχύνουμε την σάλτσα, ανακατεύουμε προσεκτικά με τα δάχτυλα και σερβίρουμε αμέσως.
gourmed.gr
Add comment