ChiosTV

ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

Υλικα

Για 4-6 άτομα

250 γραμμάρια τροτελίνια
1 ματσάκι σπαράγγια μεσαίου μεγέθους, περίπου  1 κιλό
1 φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε κύβους
Ξύσπα από ένα λεμόνι
2 κουταλάκια του γλυκού θυμάρι
2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κουταλιά του γλυκού βούτυρο

 

Εκτελεση

Πρώτα θα ετοιμάσουμε τη σάλτσα για τα ζυμαρικά μας.
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα τορτελίνια μας για 15 λεπτά σε αλατισμένο νερό και μετά στραγγίζουμε.

Ζεσταίνουμε λίγο βούτυρο σε τηγάνι. Στη συνέχεια παίρνουμε το κοτόπουλο και το κόβουμε σε κύβους και το σοτάρουμε για 4 λεπτά από κάθε πλευρά.
Στη συνέχεια ρίχνουμε στο τηγάνι τα καθαρισμένα σπαράγγια, το ξύσμα λεμονιού, τα μυρωδικά, αλάτι και τα τορτελίνια μας ανακατεύουμε μαζί με το κοτόπουλο μια γύρα ακόμα και σερβίρουμε.

sidagi.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production