ΥΛΙΚΑ
- 2-3 ψωμάκια για μπέργκερ
- 1 φιλέτο κοτόπουλο, βρασμένο
- 1 κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
- 4-5 κλωναράκια μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- ½ μήλο σε κυβάκια
- χυμό από ½ λεμόνι
- 1 καρότο μικρό, τριμμένο
- 1 αβγό βραστό, σφιχτό
- 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά
- 5 κουτ. σούπας μαγιονέζα, μεγάλες
- 1 κουτ. γλυκού μουστάρδα
- αλάτι, πιπέρι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
ΒΗΜΑ 1
Κομματιάζετε το βρασμένο κοτόπουλο μέσα σκαι σε ένα μπολ ή το κόβετε κυβάκια και το ανακατεύετε με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Αφήνετε την κοτοσαλάτα στο ψυγείο να παγώσει.
ΒΗΜΑ 2
Όταν θέλετε να σερβίρετε. Ζεσταίνετε τα ψωμάκια στην τοστιέρα και μοιράζετε τη σαλάτα σχηματίζοντας σαντουιτσάκια.
olivemagazine.gr
Add comment