Υλικά
Για 2 άτομα
- 2 φιλέτα στήθος κοτόπουλο χωρίς κόκκαλα και πέτσα
- 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι
- 1 μπορεί κονσέρβα ντομάτες κονκασέ
- 1/3 φλιτζάνι καυτερή πράσινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες (pepperoncini)
- 1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο σέλινο
- 1/4 φλιτζάνι φέτες κρεμμύδι
- 1/2 έως 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη τσίλι
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο θυμάρι
- 1/8 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι και πιπέρι
- 1 φλιτζάνι ζεστό μαγειρεμένο ρύζι
Εκτέλεση
Σε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε λίγο λάδι και μαγειρεύετε το κοτόπουλο σε μέτρια εστία από όλες τις μεριές μέχρι να πάρει χρώμα για 5-6 λεπτά από κάθε πλευρά. Αφαιρέστε απ΄το τηγάνι και να κρατήστε το ζεστό.
Στο ίδιο τηγάνι, ρίχνετε τη ντομάτα κονκασέ, πράσινες πιπεριές, σέλινο, αλάτι, κρεμμύδι, σκόνη τσίλι, θυμάρι και πιπέρι. Σιγοβράζετε με κλειστό καπάκι για περίπου 10 λεπτά.
Ρίχνετε ξανά πίσω το κοτόπουλο στο τηγάνι και μαγειρεύετε για ακόμη 10 λεπτά. Σερβίρετε με βραστό λευκό ρύζι.
sidagi.gr
Add comment