ChiosTV

ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ

Υλικά

Για 2-4 άτομα

5 μεγάλες χοιρινές μπριζόλες
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
1 1/ 2  κούπα χυμό πορτοκαλιού
1 φρέσκο πορτοκάλι
2 κουταλιές της σούπας τριμμένο τζίντζερ
αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε το πορτοκάλι στη μέση και μετά σε λεπτές φέτες.

Ζεσταίνετε το βούτυρο σε ένα μεγάλο τηγάνι. Ρίχνετε τις μπριζόλες στο τηγάνι και μαγειρεύετε σε δυνατή εστία μέχρι να ροδίσουν και από τις δυο πλευρές.

Στη συνέχεια σβήνετε με το χυμό πορτοκαλιού. Προσθέστε το τριμμένο τζίντζερ και περίπου δύο κουταλιές του τσαγιού αλάτι.

Χαμηλώνετε την εστία και σιγοβράστε για 30 με 35 λεπτά με κλειστό καπάκι.

Στη συνέχεια προσθέστε τις φέτες πορτοκαλιού και βράζετε μέχρι να πήξει η σάλτσα.

Σερβίρετε τις μπριζόλες με την σάλτσα πορτοκαλιού και γαρνίρετε με τις φέτες.

sidagi.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production