ChiosTV

ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΧΕΣΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ «ΚΑΤΕΘΕΣΕ» ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ

Σε πλήρη απόγνωση έφτασε ένας 35χρονος άνεργος  πατέρας στην Ρόδο όταν είδε άδειο τον τραπεζικό του λογαριασμό μετά από κατάσχεση που έκανε η εφορία.

Απελπισμένος πήρε το μικρό του παιδί αγκαλιά και πήγε στο έφορο της ΔΟΥ με σκοπό να του το…παραδώσει! Ο 35χρονος που αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα πήγε να κάνει ανάληψη 300 ευρώ. Το ποσό  είχε κατατεθεί από τη μητέρα του 35χρονου που διαμένει σε άλλη περιοχή της χώρας μας με στόχο να βοηθηθεί ο ίδιος και να μπορέσει να ανταποκριθεί στα καθημερινά του έξοδα.

Ο λογαριασμός της τράπεζας, ενώ παλαιότερα ήταν μισθοδοτικός κι είχε δηλωθεί ως «ακατάσχετος» δεν επικαιροποιήθηκε  για το 2014 με αποτέλεσμα η Εφορία να προχωρήσει χωρίς καμία καθυστέρηση στην κατάσχεση του ποσού αυτού.

Ο 35χρονος ζήτησε εξηγήσεις για ποιο λόγο του κατέσχεσαν το ποσό και όπως δήλωσε στη «Ροδιακή» λίγο αργότερα, έπεσε από τα σύννεφα όταν τον πληροφόρησαν ότι έπρεπε να… επικαιροποιήσει τον ακατάσχετο λογαριασμό που είχε δηλώσει πριν από αρκετό καιρό!

Όπως ανακοίνωσε Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ο έφορος της Ρόδου, επιλήφθηκε αμέσως του θέματος και αφού τον ενημέρωσε για την αιτία της αυτόματης κατάσχεσης, όπως προβλέπει ο νόμος, ανέλαβε προσωπικά και διεκπεραίωσε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε να καταστεί και πάλι ο λογαριασμός του ακατάσχετος.

koolnews.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production