ChiosTV

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ

Συνάντηση για τις χρηματοδοτήσεις έργων μέσω ΕΣΠΑ του Δήμου Χίου διενεργήθηκε σήμερα το πρωί στο Γραφείο του Υφυπουργού Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι διευθυντές των Υφυπουργών Ν. Μηταράκη και Οδ. Κωνσταντινόπουλου ενώ το Δήμο Χίου εκπροσώπησε ο Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς και ο Αντιδήμαρχος Στρατής Γδύσης.

Συγκεκριμένα, συζητήθηκε το θέμα της χρηματοδότησης του 1ου τμήματος του Περιφερειακού Δρόμου της Χίου (από τη θέση Γεφύρι του Παρθένη μέχρι την παραλία της Φάρκαινας). Επισημάνθηκε η σημασία του έργου για το νησί καθώς και η ανάγκη γρήγορης υλοποίησης του μέσα στα χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί.

Παράλληλα έγινε εκτενής αναφορά για τη χρηματοδότηση των έργων αποκατάστασης των Τειχών του Κάστρου Χίου καθώς και για την αποκατάσταση του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Συκούση.

Τέλος, στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε το καλό κλίμα και το πνεύμα συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών και τονίστηκε η σημασία της απαραίτητης υποστήριξης για την ταχύτερη εξέλιξη των έργων του Δήμου Χίου.

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production