ChiosTV

ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ; ΜΠΑΛΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΡΗ!

Υπάρχει ζωή στον πλανήτη Άρη και, μάλιστα ποδοσφαιρόφιλη; «Φωτιά» έχουν πάρει οι συζητήσεις για το τι συμβαίνει στον διαστημικό μας γείτονα, μετά από μια φωτογραφία της NASA στην οποία απεικονίζεται μια… μπάλα!

Την επίμαχη φωτογραφία τράβηξε το διαστημόπλοιο «Curiosity» στο όρος Σαρπ του Άρη, στο κέντρο του τεράστιου κρατήρα Γκέιλ όπου και βρίσκεται εδώ και περίπου δύο χρόνια και δημοσιεύτηκε στο άλμπουμ της αποστολής στις 11 του μήνα.

mpala.jpg

Το σφαιρικό αντικείμενο πάνω στην τραχιά επιφάνεια του «Κόκκινου Πλανήτη» έχει «ανάψει» για τα καλά τις συζητήσεις, αλλά και την συνομωσιολογια.

mars3.jpg

«Πώς, άραγε, η ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του Άρη βοήθησε ή διευκόλυνε τον σχηματισμό ενός στρογγυλού αντικειμένου;», διερωτώνται πολλοί ειδικοί, την ώρα που οι λάτρεις των θεωριών για εξωγήινους λένε πως ημπάλα είναι ένα… παιχνίδι τους σαν αυτά που έχουμε στον πλανήτη μας!

Δεν ξέρουμε αν οι εξωγηίνοι παίζουν μπάλα. Σίγουρα, πάντως, αυτό δεν είναι το πρώτο «παράξενο» αντικείμενο που εντοπίζει το «Curiosity» στον Άρη, αφού στο παρελθόν είχε εντοπίσει αντικείμενα που μοιάζουν με ένα φανάρι κυκλοφορίας, ένα κράνος, ένα δάχτυλο και μία σαύρα

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ

mars2.jpg

march2.jpg

star.gr

 

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production