ChiosTV

4 BEAUTY TIPS ΑΠΟ ΤΟ SHOW ΤΟΥ RALPH LAUREN ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ!

Το μακιγιάζ του Ralph Lauren για την Άνοιξη 2015 είχε πολλές ομοιότητες με αυτό που βλέπουμε κάθε σεζόν – απλό, σοφιστικέ και πανέμορφο. Δες τα beauty tips που ακολουθεί ο μακιγιέρ των μοντέλων πριν αυτά βγουν στην πασαρέλα..

Ανάμειξε τη μπρονζέ πούδρα σου με λίγη κανονική πούδρα

Όπως αποδεικνύεται δεν είμαστε οι μόνες που δυσκολευόμαστε να βάλουμε την μπρονζέ πούδρα. “Ανακάλυψα πως όταν βάζεις το μπρονζέ κατευθείαν στο πρόσωπό σου δημιουργούνται μαυρίλες στην επιδερμίδα και το αποτέλεσμα δεν είναι φυσικό”, είπε ο ειδικός και πρόσθεσε, “Αν, όμως, βάλεις λίγη κανονική πούδρα μέσα στο μπρονζέ όλα γίνονται πιο ομαλά”. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις το πινέλο σου στην κανονική πούδρα, να το τινάξεις και έπειτα να το περάσεις από την μπρονζέ πούδρα. Τίναξέ το και πάλι και άπλωσέ το στην επιδερμίδα σου.

Μην απλώσεις το μπρονζέ στα μάγουλά σου μόνο

Ο ειδικός του Ralph αναμειγνύει το μπρονζέ με το ρουζ για να δημιουργήσει ένα ενιαίο αποτέλεσμα. Έπειτα περνάει το πινέλο από το ένα μάγουλο, στη γέφυρα της μύτης και τέλος στο άλλο μάγουλο. Έτσι, δημιουργεί ένα πιο φυσικό ηλιοκαμμένο αποτέλεσμα.

Χρησιμοποίησε ένα πινέλο για κονσίλερ για να βάλεις shimmer (χρυσόσκονη στις βλεφαρίδες σου)

Για να βάλεις shimmer στις βλεφαρίδες χρησιμοποίησε ένα πινέλο για κονσίλερ το οποίο είναι πιο φλατ και έτσι δε θα πέφτουν παντού χρυσόσκονες όταν το χρησιμοποιείς. Μπορείς να το βάλεις με ακρίβεια στις βλεφαρίδες σου χωρίς να δημιουργείς έναν χαμό. Αν, μάλιστα, βάλεις και λίγη βάση στις βλεφαρίδες σου για να “κολλάνε” λίγο περισσότερο το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό.

Βάλε λακ στα χέρια σου

Μπορεί να μην ακούγεται και πολύ ωραίο αλλά είναι ένας τέλειος τρόπος για να βάλεις λακ χωρίς  να το παρακάνεις. Ο ειδικός λέει: “Απλά ψέκασε λίγη στα χέρια σου και πέρνα τα χέρια σου από τα μαλλιά σου για να “ηρεμήσεις” τις φύτρες που πετάνε και να δώσεις ένα υπέροχο τελείωμα”.

faysbook.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production