ChiosTV

ΕΚΤΟΣ EUROVISION ΙΣΩΣ ΒΡΕΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

Το ενδεχόμενο να μην μπορέσει η χώρα μας να συμμετάσχει στον επόμενο διαγωνισμό της Eurovision μοιάζει πιο πιθανό από ποτέ, μιας και η Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση (ΕBU) κινείται προς αποκλεισμό της ΝΕΡΙΤ.

Η ΕBU αναφέρει, σε ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα «oikotimes», πως η Ελλάδα δεν μπορεί να πάρει μέρος στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision γιατί η ΝΕΡΙΤ δεν είναι μέλος της.  «Για να συμμετάσχει στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2015, ένας ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός πρέπει να είναι μέλος της EBU. Η αίτηση της ΝΕΡΙΤ εκκρεμεί λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η προθεσμία για την επιβεβαίωση της συμμετοχής είναι η 15η Σεπτεμβρίου, έως και σήμερα, με δικαίωμα απόσυρσης την 10η Οκτωβρίου. Αυτό σημαίνει ότι αν τις επόμενες ώρες δεν υπάρξουν άμεσες εξελίξεις, η Ελλάδα θα τεθεί εκτός Eurovision.

Στον διαγωνισμό της Eurovision για το  2014,  η χώρα μας μπόρεσε να λάβει μέρος κατά εξαίρεση αλλά η EBU δεν έχει την πρόθεση να αποδεχτεί κάτι τέτοιο για τον διαγωνισμό του 2015.

naftemporiki.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production