ChiosTV

«Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΘΥΣΙΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Τ.Ε.ΚΚΕ ΧΙΟΥ

Η βαρβαρότητα της κυβερνητικής πολιτικής της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ- ΝΔ βρίσκει καθημερινά την υλοποίησή της σ’ όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας.

Δεν είναι κεραυνός εν αιθρία η προοπτική ένταξης της παιδιατρικής στην παθολογική κλινική.

Δεν είναι «φήμη» η καθημερινή υπολειτουργία, του συνόλου των κλινικών (χειρουργική, παθολογική κλπ.)

Δεν είναι «φήμη» ότι οι γιατροί και οι νοσηλευτές έχουν το δικό τους Γολγοθά για να ανταποκριθούν στις ελλείψεις, σε ανθρώπινο δυναμικό και φαρμακευτικά είδη.

Δεν είναι «φήμη» ότι ο προϋπολογισμός του Νοσοκομείου μειώθηκε κατά 50%.

Δεν είναι «φήμη» ότι λείπουν τα βασικά είδη για την αντιμετώπιση της νοσηλείας των ασθενών και τα αγοράζουν απ’ έξω.

Η παιδιατρική κλινική στήθηκε για όσους έχουν ασθενή μνήμη με τη θυσία δύο παιδιών, αφού η πολιτεία, ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε για την ποιότητα ζωής των παιδιών και τους αγώνες των Χιωτών, με μπροστάρηδες τον Σύλλογο Γυναικών Χίου και το ΣΕΣΝΟΧ.

Σήμερα στο όνομα της πολιτικής «Νοσοκομείο Α.Ε.» γίνονται αναγκαίες «προσαρμογές» για την αποδοτική για το σύστημα λειτουργία του, ως επιχείρηση, που οι έχοντες θα μπορούν να απολαμβάνουν ιατρική φροντίδα.

Το ΚΚΕ πάντα μπήκε μπροστά. Έτσι και σήμερα δεν θα επιτρέψει να θυσιαστούν νέοι άνθρωποι για να προωθήσει το κεφάλαιο τις αναδιαρθρώσεις στον τομέα της υγείας.

Η Παιδιατρική Κλινική καθώς και όλες οι κλινικές πρέπει να έχουν μόνιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό.

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production