ChiosTV

KATE UPTON: ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ

Συνδυάζει τη σεξουαλικότητα με την αθωότητα γι’ αυτό οι άντρες απολαμβάνουν να την κοιτάζουν έστω και μέσα από τις σελίδες ενός περιοδικού

To καλύτερο δώρο στα αρσενικά του πλανήτη κάνει το βρετανικό «Εlle» του Σεπτεμβρίου. Η ξανθιά σεξοβόμβα που ακούει στο όνομα Kate Upton ποζάρει για το εξώφυλλο του περιοδικού και μιλάει για όλα και φυσικά για το γεμάτο καμπύλες κορμί της που «ανάβει» φωτιές. Ποζάροντας με ένα μαύρο κορμάκι και ένα παλτό, η 22χρονη Αμερικανίδα, που κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να περπατήσει στην πασαρέλα για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, αποδεικνύει ότι ήρθε για να μείνει. Ακόμη και αν στην αρχή δεν ήταν λίγοι εκείνοι που… σνόμπαραν το «πλούσιο» μπούστο της και τις πληθωρικές της καμπύλες. 



Τώρα, η εκρηκτική καλλονή έχει φωτογραφηθεί για τα πιο γνωστά περιοδικά μόδας… Στη συνέντευξή της στο «Εlle» όταν ρωτήθηκε τι έχει να πει όταν χαρακτηρίζουν το κορμί της πιο «υγιές» σε σύγκριση με τα άλλα μοντέλα που είναι υπερβολικά αδύνατα, η Kate απάντησε γελώντας: «Περίμενε… Τι; Παρακαλούσα για ένα τέτοιο κορμί όλη μου τη ζωή». 

Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε πει για το στήθος της, που πάντα τραβά τα βλέμματα αντρών και γυναικών: «Δεν είμαι ενθουσιασμένη με το στήθος μου. Μερικές φορές μάλιστα δεν μου αρέσει καν». 














protothema.gr

 

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production