ChiosTV

TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ, ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ!

«Λιώνεις» με τις ώρες κάτω από τον ήλιο, εκθέτοντας τον εαυτό σου σε κίνδυνο και μαυρίζεις ελάχιστα ή σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος; Σου παρουσιάζουμε 5 εύκολα και γρήγορα tips, για ηλιοθεραπεία με ασφάλεια και ορατά αποτελέσματα!

1. Κάνε ένα καλό peeling πριν βγεις στην παραλία: η απολέπιση θα διώξει τα νεκρά κύτταρα και θα προετοιμάσει το δέρμα για την έκθεση στον ήλιο και θα συμβάλλει στο να έχεις ένα ομοιόμορφο μαύρισμα παντού.

2. Χρησιμοποίησε το κατάλληλο αντιηλιακό και εφάρμοσέ το σωστά: ξεκίνα πάντα με υψηλότερο δείκτη σε ότι αντηλιακό κι αν χρησιμοποιείς και, σταδιακά, χαμήλωσέ του.

3. Μετά το μπάνιο, ενυδάτωση: μια καλή ενυδατική κρέμα θα πρέπει να σε συντροφεύει καθ’ όλη τη διάρκεια των διακοπών.

4. Βοήθησε το μαύρισμα 1: αφού βάλεις αντιηλιακό, μπορείς να αλείψεις το σώμα σου με ελαιόλαδο στο οποίο έχεις ανακατέψει μερικές σταγόνες λεμόνι. ΠΡΟΣΟΧΗ: μόνο αφού πρώτα βάλεις αντιηλιακό!

5. Βοήθησε το μαύρισμα 2: οι τροφές μπορούν να επηρεάσουν τον τρόπο που αντιδρά ο οργανισμός στην ηλιακή ακτινοβολία. Για σοκολά χρώμα ενίσχυσε την διατροφή σου με αυγά, καρότα, βερίκοκα, ροδάκινα, ακτινίδια, λεμόνια, γαλακτοκομικά, αναποφλοίωτα δημητριακά και ψάρια.

star.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production