ChiosTV

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΑΕΛ ΣΟΥΜΑΧΕΡ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!

Η είδηση, που αφορά στην υγεία του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Φόρμουλα 1 είναι εντυπωσιακή και προέρχεται από την ελβετική εφημερίδα SonntagsBlick.

Σύμφωνα λοιπόν με τα δημοσιεύματα που ήρθαν στο φως τις τελευταίες ώρες, ο 45χρονος Γερμανός «θα μπορέσει σύντομα να ακολουθήσει πρόγραμμα στο σπίτι, για την αποκατάσταση της υγείας του».

Μετά από έξι μήνες σε κώμα, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής μεταφέρθηκε προσφάτως από την μονάδα εντατικής φροντίδας του Πανεπιστημαικού νοσοκομείου της Γκρενόμπλ (Γαλλία) σε ένα θάλαμο αποκατάστασης στη Λωζάνη. Στην ίδια πόλη της Ελβετίας βρίσκεται το σπίτι της οικογένειας Σουμάχερ, στις ακτές της λίμνης της Γενεύης.

Η εφημερίδα SonntagsBlick ισχυρίζεται, επικαλούμενη γιατρούς του νοσοκομείου της Λωζάνης, ότι «Σούμι» θα μπορέσει να «επιστρέψει στο σπίτι του μέχρι το τέλος του καλοκαιριού».

Από την πλευρά του, ο Μάρκ Μάντερ, ο επικεφαλής γιατρός σε ένα νοσοκομείο αποκατάστασης στη Βασιλεία, δήλωσε ότι ενώ η φροντίδα στο σπίτι είναι «δύσκολη υπόθεση» για την οικογένεια, «είναι η βέλτιστη» για τους ασθενείς, όπως ο Σουμάχερ.

Παράλληλα τις τελευταίες ώρες είδαν το φως της δημοσιότητας και άλλες πληροφορίες που κάνουν λόγο για έναν Κροάτη νευροχειρούργο, ο οποίος έχει έρθει σε επαφή με την οικογένεια του πρώην πιλότου, προκειμένου να εμφυτεύσει στον εγκέφαλο του Σουμάχερ ένα επαναστατικό μικροτσίπ, το οποίο θα βοηθήσει στην ταχεία επάνοδο του Γερμανού και θα συμβάλει ώστε να περπατήσει ξανά γρήγορα.

Πάντως, οι τελευταίες πληροφορίες γύρω από την υγεία του Γερμανού, επιβεβαιώνουν ότι ο «Σούμι» έχει ξυπνήσει από το κώμα στο οποίο βρισκόταν από τις 29 Δεκεμβρίου, όταν τραυματίσθηκε σοβαρά στο κεφάλι κάνοντας σκι στις Άλπεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα νέα , ο Σουμάχερ επικοινωνεί με την γυναίκα του Κορίνα και τα δύο του παιδιά, την Τζίνα- Μαρία (17 ετών) και τον Μάικ (15), με κινήσεις των ματιών.

news247.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production