ChiosTV

ΟΙ CELEBRITIES ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Όλος ο κόσμος περίμενε τον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Θα έλειπαν οι celebrities από το Μαρακανά; Δε θα πήγαιναν να δουν από κοντά το Γερμανία-Αργεντινή; Γεμάτο ήταν το γήπεδο από τους διάσημους φιλάθλους.

Πρώτη και καλύτερη η Rihanna. Μας είχε δείξει από την πρώτη στιγμή πως παρακολουθεί ποδόσφαιρο και θαυμάζει τους ωραίους ποδοσφαιριστές. Η αλήθεια είναι πως δεν είχε καταλήξει στην ομάδα που θα υποστήριζε αλλά το σημασία έχει; Στο γήπεδο πήγε και πανηγύρισε και έξαλλα.

Έγραψε στο μάγουλό της Pele, ζωγράφισε τη σημαία της Βραζιλίας στο λαιμό και υποστήριξε φανατικά τη Γερμανία. Άβυσσος η ψυχή της Rihanna. Είχε κάνει και βραδινό μπάνιο στο Rio de Janeiro με λεοπάρ μαγιό.

Ανέβαζε συνέχεια φωτογραφίες από το εσωτερικό του γηπέδου και όταν ήρθε η στιγμή του μεγάλου γκολ που έστειλε την Γερμανία στην κορυφή η Riri έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα.

Σήκωσε την μπλούζα και επέδειξε τα κάλλη της. Ένα μικρό δωράκι σε όσους κάθονταν δίπλα της. Εσύ στο σπίτι σηκώθηκες από τον καναπέ και φώναξες; Έτσι γίνεται ο σωστός πανηγυρισμός. Η Rihanna χάραξε το δρόμο.

rianna sikose tin mployza

Στο γήπεδο βρέθηκε ακόμα ο David Beckham με τους τρεις γιους του Brooklyn, Cruz και Romeo.

Υποστήριζαν φανατικά Αργεντινή οπότε η νίκη της Γερμανίας τους έπεσε λίγο βαριά. Ο κούκλος David συναντήθηκε και με τον Pele, ο οποίος παρακολουθούσε από κοντά τον αγώνα μαζί με τον Kaka.

Να λείπει η Gisele; Το κορίτσι που μετέφερε το τρόπαιο μέσα στην υπερπολυτελή θήκη Louis Vuitton να μην ανεβάσει μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram; From Gisele with love.

gisele sto instagram

Στο πλευρό της ο σύζυγός της Tom Brady αλλά και ο φίλος του ζευγαριού Ashton Kutcher, χωρίς τη Mila. Είναι έτοιμη να γεννήσει οπότε το ταξίδι στη Βραζιλία ήταν δύσκολο.

Εκεί και ο Mick Jagger παρά τον πρόωρο αποκλεισμό της Αγγλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το μοντέλο του γηπέδου δεν ήταν όμως η Zizel. Η γαζέλα Naomi Campbell έκανε την εμφάνισή της και όλοι παραμίλησαν. Πόζαρε με το κύπελλο και δεν ξέραμε τι ήταν ποιο λαμπερό. Το μάτι μία στο τρόπαιο, μία (και δύο) στη Naomi.

naomi campell

Η Βραζιλιάνικη ομορφιά της κερκίδας ολοκληρώθηκε με τα μοντέλα Adriana Lima και Alessandra Ambrosion. Ήταν κι αυτές εκεί για να παρακολουθήσουν τον αγώνα και να ποστάρουν στο Instagram.

adrianna lima allesandra ambrosio

Είδαμε και τη Shakira να τραγουδά λίγο πριν τον τελικό. Μαζί της, επί σκηνής, ο Carlos Santana και επί κερκίδας ο Gerard Pique και ο μικρούλης Milan.

Φωτογραφία Bonus

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ με λευκό παντελόνι, κόκκινο σακάκι και τσαντάκι σε σχήμα μπάλας στα χρώματα της σημαίας της χώρας της.

ladylike.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production