ChiosTV

ΜΕ ΔΥΟ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ (PHOTOS)

H Καναδή φωτογράφος Lindsay Foster αποθανάτισε τη στιγμή που οι BJ Barone και Frankie Nelson κράτησαν για πρώτη φορά στα χέρια τους τον μικρό, νεογέννητο Milo.

Η φωτογράφηση δημοσιεύθηκε στον ξένο τύπο και η Foster απέσπασε θετικά σχόλια για τη στιγμή που κατέγραψε.

“Είχα την ευκαιρία να φωτογραφίσω την συγκλονιστική στιγμή της γέννησης του μικρού και την παράδοση του στους δύο γονείς του που αδημονούσαν να τον κρατήσουν στα χέρια τους. Πέρασα πολλές ώρες στο δωμάτιο του νοσοκομείου όπου περιμέναμε μαζί την ώρα που η παρένθετη μητέρα έφερνε στον κόσμο το μωράκι. Στιγμές μετά τη γέννηση οι δυο τους κράτησαν τον Milo στα χέρια τους.

Κατέγραψα με τον φακό μου στα πρόσωπα τους τα συναισθήματα που κάθε γονιός έχει όταν γεννιέται το παιδί του. Οι δύο άντρες μίλησαν με την γυναίκα που έφερε στον κόσμο το παιδί για τις λεπτομέρειες της γέννας και έχουν εκπαιδευτεί για την ανατροφή του παιδιού τους”, έγραψε η φωτογράφος στο προφίλ της στο Facebook.

“Είμαι πολύ περήφανη για αυτούς τους δύο γονείς”, συμπλήρωσε, αναφέροντας ότι είχε κληθεί από το ζευγάρι για να καταγράψει το γεγονός.

Οι φωτογραφίες της Lindsay Foster έχουν πάνω από 5.000 και 6.000 κοινοποιήσεις αντιστοίχως στο Facebook όπου και τις ανέβασε, τουλάχιστον 45.000 likes από κοινού και χιλιάδες σχόλια, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων, είναι θετικά.

Ο Frankie Nelson έγραψε για τη φωτογράφο. “Ο BJ και εγώ θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε για το υπέροχο δώρο που μας έκανες. Ότι και να πούμε είναι λίγο, αποθανάτισες την πιο υπέροχη στιγμή στη ζωή μας”.

Οι δύο μπαμπάδες σχολίασαν ότι οι φωτογραφίες αποτυπώνουν την ανιδιοτελή τους αγάπη για το νεογέννητο και την υπερηφάνεια τους για το γεγονός.

Μεταξύ άλλων, σχολίασαν και τα αρνητικά σχόλια που δημοσιεύθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα:

“Σεβόμαστε όλα τα σχόλια που κάνατε, παρότι δεν συμφωνούμε με τα αρνητικά. Τα θετικά είναι συντριπτικά περισσότερα από τα αρνητικά άλλωστε. Όλοι έχουν την άποψη τους και είναι σεβαστή. Είναι μια στιγμή αγνής αγάπης και αποδοχής. O Milo θα περιβληθεί από πραγματικά ανιδιοτελή αγάπη και θα μεγαλώσει μαθαίνοντας να αποδέχεται διαφορετικούς τύπους οικογένειας, αλλά και να αποδέχεται τον καθένα με την ιδιαιτερότητα του.

Ο Milo γεννήθηκε όσο διεξαγόταν το World Pride. Οι φωτογραφίες του αντιπροσωπεύουν την υπερηφάνεια για αυτό που πραγματικά είμαστε. Η αγάπη δεν γνωρίζει χρώμα, φύλο και σεξουαλικό προσανατολισμό. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας”.

news247.gr

 

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production