ChiosTV

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΛΕΝΕ: «ΟΧΙ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΜΕ ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ»!

Το ενδεχόμενο επιστροφής του Κώστα Κατσουράνη στη βασική 11άδα της Εθνικής Ελλάδας στο παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα την Κυριακή, αφού εξέτισε την ποινή μίας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί λόγω της αποβολής του στο ματς με την Ιαπωνία, φαίνεται ότι… τρομάζει πολλούς έλληνες φιλάθλους. 

Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που αμέσως μετά την ιστορική νίκη-πρόκριση της Εθνικής επί της Ακτής Ελεφαντοστού, δημιουργήθηκε στο facebook σελίδα με τίτλο «Οχι Κατσουράνη με Κόστα Ρίκα»

«Απλούστατα μια παράκληση στον κ. Σάντος …» υποσημειώνουν οι δημιουργοί της σελίδας που έγινε αμέσως εξαιρετικά δημοφιλής στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Το γεγονός ότι η Εθνική Ελλάδος μεταμορφώθηκε με το που βγήκε - αναγκαστικά – εκτός πλάνων του Φερνάντο Σάντος ο μέσος του ΠΑΟΚ δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τους έλληνες φιλάθλους και η σελίδα έφθασε γρήγορα, μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης τα 28.000 likes.

Οντως ακόμη και στο δύσκολο ματς με τους Ιάπωνες, η Εθνική Ελλάδας έπαιξε πιο αποτελεσματικά και ουσιαστικά όταν έμεινε με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του αρχηγού της. Για το πώς η ομάδα έπαιξε με τον Κατσουράνη να αγωνίζεται και τα 90 λεπτά στην πρεμιέρα με την Κολομβία δεν χρειάζεται καν συζήτηση. Ούτε βεβαίως και για το πόσο θαυμάσια αγωνίστηκε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με την Ακτή Ελεφαντοστού, όταν έλειπε ο 35χρονος μέσος.

tanea.gr

chios_tv

Add comment

Graphic Design & Print Studio

Ιστορικό

Meci Production

Meci Production